Advertisements

Tweede ‘Moot Court’ UoC studenten bij het Gerecht

Tweede ‘Moot Court’ UoC studenten bij het Gerecht

Willemstad – Woensdag 21 en donderdag 22 maart is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Hof van Justitie.

De afgelopen weken hebben derdejaars bachelor studenten voor het vak ‘Moot Court’ een fictieve casus moeten bestuderen en analyseren. Zij hebben daarnaast pleitlessen gekregen bij Van Eps Kunneman en Van Doorne, HBN Law, Spigt Dutch Caribbean.

Het is de tweede keer dat het vak op deze manier in samenwerking met de diverse advocatenkantoren en het Hof van Justitie wordt georganiseerd.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: