Advertisements

Biblioteka Públiko ta será pa públiko / De Openbare Bibliotheek is gesloten voor het publiek

Biblioteka Públiko ta será pa públiko

 

Kralendijk – Biblioteka Públiko Bonaire lo ta será for di 26 mart 2018 te ku 7 aprel 2018 pa públiko esaki pa motibu ku personal di biblioteka públiko lo partisipá na un kurso di 2 siman di GO-opleiding. E miembronan di biblioteka ku tin buki pa entregá den e periodo aki , por entregá nan bukinan den e siman di 9 di aprel. Bilbioteka lo no bai kobra but na e miembronan aki.

Nos diskulpa pa e inkombiniensia ku esaki por trese ku ne.

 

De Openbare Bibliotheek is gesloten voor het publiek

 

Kralendijk – De Openbare Bibliotheek is vanaf 26 maart 2018 tot en met 7 april 2018 gesloten voor het publiek. Dit in verband met het volgen van een cursus van de GO-opleiding door de bibliotheekmedewerkers die twee weken zal duren. De leden die hun boeken tijdens deze periode moeten inleveren kunnen dit in de week van 9 april doen. De bibliotheek zal geen boete in rekening brengen voor deze leden.

Onze excuses voor het gemak dat dit met zich mee zal brengen.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: