Advertisements
My title

Notisianan di polis di djaweps 15 di mart te ku djaluna 19 di mart 2018/Politieberichten van donderdag 15 maart tot en met maandag 19 maart 2018

Notisianan di polis di djaweps 15 di mart te ku djaluna 19 di mart 2018

Politieberichten van donderdag 15 maart tot en met maandag 19 maart 2018

Notisianan di polis di djaweps 15 di mart te ku djaluna 19 di mart 2018

Riba djaweps 15 di mart pa mas o ménos 5 or di atardi, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Un outo tabata kore tras di e otro na momentu ku, pa motibunan deskonosí, e outo patras a dal patras di e outo su dilanti. Shofùr di e outo dilanti tabata keha di doló na su kabes i personal di ambulans a chèk e na e sitio mes despues di kua e por a sigui su kaminda. Un di e shofùrnan a haña but tambe dor ku e no tabatin un reibeweis bálido.

A detené tambe un hòmber di inisialnan S.L.M.P. riba Kaya Rincon en konekshon ku maltrato i ladronisia.

Mas lat a drenta keho di kiebro den diferente apartamentu den un kompleho di apartamentu situá na Kaya Den Haag. For di aki a bai ku entre otro lèptòp nan, kámara i sena kèsh. E kiebronan a tuma lugá entre 7.30 or i 10.15 or di anochi.
Riba djaweps 15 di mart , alrededor di 11.45 or di anochi, un aksidente ku herido a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Nort na altura di kaminda ántes tabata Caribbean Fasteners. Un outomobilista kier a kita na man robes, sin paga tinu riba e tráfiko kontrario, pa drenta e plenchi di parker patras di Misa di Playa i a alkansá un skuter ku tabata bayendo direkshon di Nikiboko. E hòmber ku tabata manehá e skuter a keda gravemente heridá. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko. E situashon di e víktima tabata alarmante.
Pa djabièrnè 16 di mart, polis a risibí notifikashon ku e víktima, e hòmber di inisialnan M.M., nasé dia 5 di Yanüari 1974, lamentablemente a fayesé. E kaso aki ta hiba nos na e promé morto den tráfiko pa aña 2018.

Riba djabièrnè 16 di mart, pa mas o ménos 12.15 or di anochi un aksidente a tuma lugá riba Bulevar E.E.G. Pa motibunan deskonosí e shofùr di e outo a pèrdè kontrol riba su stür. Despues di a wela djaki p’aya, e outo a dal den un baranka kantu di kaminda. E shofùr i pasahero di e outo no a keda herida. E outo si tabatin hopi daño material.
De oranan di mainta riba e mesun dia a drenta keho di ladronisia di mas o ménos 19 pènel solar for di un institushon edukativo situá na Kaminda di Lac. E ladronisia a tuma lugá entre djárason 14 di mart i djabièrnè 16 di mart. Probablemente e malechornan a subi e dak via di e banda dje kompleho.
Den oranan di atardi, pa mas o ménos 4 or, un aksidente ku un bròmer a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Sùit. Shofùr di e bròmer a kai pa motibunan deskonosí i a kibra un ènkel. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.
Algu mas lat, pa mas o ménos 5 or di atardi, un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Amsterdam. E skuter, ku tabata koriendo tras di un outo di famia, na dado momentu a pasa e outo aki na su robes. E outo, na su turno tambe tabata bai kita na su man robes na mes momentu. Ku konsekuensia ku e skuter a dal den e outo. Shofùr di e skuter a sufri vários raspa i probablemente un man kibra. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Riba djadumingu 18 di mart a drenta keho di ladronisia for di den un bus ku tabata stashoná na Punt Vierkant. Entre djasabra 17 di mart, pa mas o ménos 6.15 or di atardi i djadumingu 18 di mart, pa mas o ménos 3.30 or di mardugá, deskonosínan a bai ku un tarheta di banko i sèn kèsh. E bus tabata stashoná riba pida tereno ku un kura rònt di dje di kua e portanan no tabata na lòk.

Riba e mesun dia sentral di polis a risibí notifikashon ku den e bario Bona Bista deskonosínan a listra vários outo. For di diferente outo a bai ku entre otro un pòtmòni ku sèn kèsh, un ‘verrekijker’ i un iPhone.

Tambe a detené un hòmber di inisialnan J.F.R.F. en konekshon ku ladronisia ora a gar’e na un sitio di sambuyá riba Bulevar E.E.G. i tambe pa ladronisia for di vários outo di hür ku tabata stashoná na diferente sitio di sambuyá.

Politieberichten van donderdag 15 maart tot en met maandag 19 maart 2018

Op donderdag 15 maart vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona. De ene auto reed achter de andere aan waarbij de achterste auto om onbekende reden tegen de achterkant van de andere auto botste. De chauffeur van de voorste auto klaagde over pijn aan haar hoofd en werd ter plekke door het ambulancepersoneel gecheckt en kon daarna weer verder. Eén van de chauffeurs kreeg ook een bekeuring voor het niet hebben van een rijbewijs.

Op donderdag 15 maart werd ook een man met initialen S.L.M.P. op de Kaya Rincon aangehouden wegens mishandeling en diefstal.

Later werd er aangifte gedaan van inbraak in verschillende appartementen in een appartementencomplex aan de Kaya Den Haag. Er zijn onder andere laptops, cameras en contant geld weggenomen. De inbraken hebben tussen 19.30 uur en 22.15 uur plaatsgevonden.

Omstreeks 11.45 uur op donderdag 15 maart, vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Nikiboko Noord waar vroeger Caribbean Fasteners was. De auto reed op de Kaya Nikiboko Noord richting Playa en wilde linksaf slaan om de parkeerplaats achter de kerk van Playa op te rijden. Hierbij zag hij een aankomende scooter niet en reed deze aan. Hij werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De toestand van het slachtoffer was kritiek. Op vrijdag 16 maart kreeg de politie melding dat het slachtoffer, de man met initialen M.M., geboren op 5 januari 1974, was overleden. Dit is het eerste verkeersongeluk met fatale gevolgen voor 2018.
Op vrijdag 16 maart vond omstreeks 00.15 uur een aanrijding plaats op de E.E.G. Bulevar. De chauffeur van de auto verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Na heen en weer slingeren kwam de auto tegen een rots in de berm tot stilstand. De inzittenden raakten niet gewond. De auto had wel veel schade.

In de ochtenduren van dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal van ongeveer 19 zonnepanelen bij een educatieve instelling aan de Kaminda di Lac. De diefstal had tussen woensdag 14 maart en vrijdag 16 maart plaatsgevonden. De daders zijn waarschijnlijk via de zijkant van het complex op het dak gekomen.

In de middaguren, omstreeks 16.00 uur vond een aanrijding met een bromfiets plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. De chauffeur van de bromfiets ging om onbekende reden onderuit en hield er een gebroken enkel eraan over. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Iets later, omstreeks 17.00 uur, vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Amsterdam. De scooter reed achter een personenauto aan en haalde deze auto op een gegeven moment links in. De auto sloeg net op dat moment ook linksaf waardoor de scooter tegen de auto botste. De chauffeur van de scooter liep diverse schaafwonden op en waarschijnlijk ook een breuk aan zijn hand. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op zondag 18 maart werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een bus dat geparkeerd stond bij Punt Vierkant. Tussen zaterdag 17 maart, omstreeks 18.15 uur en zondag 18 maart, omstreeks 03.30 uur, hebben onbekenden een pinpas en contant geld weggenomen. De bus stond op een omheind stuk grond waarvan de poorten niet op slot waren.

Op dezelfde dag kreeg de politiecentrale ook melding dat er in de wijk Bona Bista verschillende voertuigen zijn doorzocht door onbekenden. Uit verschillende auto’s zijn onder andere een portemonnee met contant geld, een verrekijker en een iPhone weggenomen.

Ook werd er een man met initialen J.F.R.F., in verband met diefstal vanuit diverse huurauto’s bij verschillende duiklocaties, op heterdaad aangehouden bij een duiklocatie aan de E.E.G. Bulevar.

 

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
     google_ad_client: "ca-pub-5639114718427035",
     enable_page_level_ads: true
   });
</script>
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: