Advertisements

Keiziah wint reis naar Justin Timberlake in New York! Dolfijn FM maakt droom luisteraar waar.

Keiziah wint reis naar Justin Timberlake in New York!

Dolfijn FM maakt droom luisteraar waar.

 

Willemstad – Honderden mensen gingen vorige week op zoek naar ‘De Man die op Justin Timber Leek’ om de grootste prijs ooit te winnen, weggegeven op Dolfijn FM. Mensen maakten massaal een Selfie en posten hem online met de #DolfijnFM. Van al deze honderden deelnemers kon er maar 1 winnen… En die mega-prijs ging naar Keiziah Gregg!

Vijf dagen lang verblijven zij en haar man in New York in een Marriott Hotel, mogelijk gemaakt door het Marriott Courtyard Hotel op Bonaire, mag ze gaan shoppen met de 500 dollar op de Visa MoneyCard van de MCB en als klap op de vuurpijl gaat ze op kosten van Dolfijn FM naar het concert van Justin Timberlake in Madison Square Garden als onderdeel van zijn Man of the Woods Tour!

Keiziah zocht ‘De Man die op Justin Timber Leek’ elke dag. ,,Het is gewoon zo’n leuk spel en zo’n mooie prijs”, vertelde ze op Dolfijn FM. Elke dag kon via aanwijzingen op radio, Facebook en Instagram ‘De Man die op Justin Timber Leek’ worden gevonden. Zo zat hij in de Van den Tweel Zeelandia, het Wilhelminapark, Bottles, Sambil en het Kabouterbos. Veel gehoorde reactie van de deelnemers: het is toch een beetje spannend om met ‘Justin’ op de foto te gaan.

De winnares kijkt erg uit naar haar trip naar New York, met Jet Blue. ,,Ik ben nog nooit in New York geweest”, zegt ze. Ze weet dan ook nog niet wat ze er zeker wil gaan zien. ,,Er is zoveel te doen!”. Keiziah gaat samen met haar man, Mario, maar eigenlijk is haar zoon de grote Justin Timberlake fan in huize Gregg. Hij zingt regelmatig de nummers van Justin in huis en gezamenlijk kijken ze naar zijn optredens op bijvoorbeeld Youtube. ,,En nu ga ik hem gewoon echt zien”, giechelt ze.

Dolfijn FM bedankt Marriott Courtyard Hotel op Bonaire, de MCB en Jet Blue voor het vervullen van de droom van Keiziah en haar man. Wel meegedaan maar niets gewonnen? Bij Dolfijn FM win je elke dag leuke prijzen! Luister elke via 97.3 FM op Curaçao en op Bonaire via 97.5 FM of via de Dolfijn FM App.

FOTO: ‘De man die op Justin Timber leek’ overhandig Keiziah de prijs, van Mariela Romero van de MCB ontvangt ze de Visa moneycard.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: