Advertisements

RAIMUNDA POURIER  A YEGA E EDAT DI 105 AÑA / RAIMUNDA POURIER  BEREIKT DE LEEFTIJD VAN 105 JAAR

Kralendijk Bonaire; RAIMUNDA POURIER  A YEGA E EDAT DI 105 AÑA / RAIMUNDA POURIER  BEREIKT DE LEEFTIJD VAN 105 JAAR

 

RAIMUNDA POURIER  A YEGA E EDAT DI 105 AÑA

 

Kralendijk – Djaweps 15 di mart sra. Raimunda Pourier di e bario di Rincon a yega e bunita edat di 105 aña. Un detaye remarkabel ta ku Mona, nòmber di kariño di sra. Raimunda Pourier, durante henter su karera laboral a traha na pòstkantor di Rincon.

Gezaghebber Edison Rijna i diputado James Kroon a bishitá sra. Pourier na Ka’i Mimina  kaminda sra. Pourier tabata rondoná pa su famia i konosínan.

Gezaghebber na nòmber di gobièrnu di Boneiru huntu ku diputado James Kroon a hasi entrega di un makutu ku kontenido na sra. Raimunda Pourier i a felisit’é ku su shentisinku aña.

 

RAIMUNDA POURIER  BEREIKT DE LEEFTIJD VAN 105 JAAR

 

Kralendijk – Op donderdg 15 maart is mw Raimunda Pourier uit Rincon 105 jaar geworden. Een opvallend detail is dat Mona, zoals zij genoemd werd, gedurende haar hele arbeidscarrière bij het postkantoor in Rincon heeft gewerkt. Gezaghebber Edison Rijna en gedeputeerde James Kroon hebben mw Pourier bezocht bij Ka’i Mimina, waar zij omringd was door familie en kennissen. Namens het eilandsbestuur van Bonaire heeft de gezaghebber, bijgestaan door gedeputeerde James Kroon, een feestmand met inhoud overhandigd aan mw Raimunda Pourier en haar gefeliciteerd met haar 105 jaren.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: