Advertisements

BIBLIOTEKA PÚBLIKO KU AKTIVIDAT RELASHONÁ KU SIMAN DI SÈN / OPENBARE BIBLIOTHEEK MET ACTIVITEIT I.V.M. WEEK VAN HET GELD

BIBLIOTEKA PÚBLIKO KU AKTIVIDAT RELASHONÁ KU SIMAN DI SÈN / OPENBARE BIBLIOTHEEK MET ACTIVITEIT I.V.M. WEEK VAN HET GELD

 

BIBLIOTEKA PÚBLIKO KU AKTIVIDAT RELASHONÁ KU SIMAN DI SÈN

 

Kralendijk – E siman di 12 di Mart te ku 16 di Mart 2018 ta siman di sèn. Den kuadro di esaki sra. Misorgia van Langeveld di Biblioteka Públiko Boneiru djaluna den oranan di mainta a tene un mainta di informashon na muchanan di skol spesial sekundario di SGB.

E muchanan a risibí informashon kon ta atendé ku sèn i kon pa spar sèn. Tur mucha a haña un tarea pa nan kumpli kuné, i na final e muchanan a hasi un presentashon di nan tarea. Final tur mucha a risibí un kariño di Biblioteka públiko Boneiru.

 

 

OPENBARE BIBLIOTHEEK MET ACTIVITEIT I.V.M. WEEK VAN HET GELD

 

Kralendijk – De week van 12 maart t/m 16 maart is de Week van het Geld. In het kader hiervan heeft mw Misorgia van Langeveld van de Openbare Bibliotheek Bonaire maandagochtend een informatiemorgen gehouden voor de leerlingen van het speciaal voortgezet onderwijs van de SGB. De leerlingen kregen informatie over het omgaan met geld en sparen. Alle leerlingen kregen een taak die ze moesten uitvoeren en aan het eind hebben ze een presentatie van hun opdracht gegeven. Tot slot kregen alle leerlingen een aardigheidje van de Openbare Bibliotheek Bonaire.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: