Advertisements
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83616463-1');

Defensie en Kustwacht staan Bonaire bij

Defensie en Kustwacht staan Bonaire bij

De Compagnie in de West van CZMCARIB levert op verzoek van de gezaghebber van Bonaire, mr Edison Rijna, sinds dinsdag 13 maart zachte militaire bijstand voor het ruimen van het Sargassum zeewier. Grote gedeeltes van zowel Lac Baai als Lagun werden vorige week ook bedolven onder het wier. Sargassum zeewier gaat na verloop van tijd enorm stinken en wordt schadelijk voor mens en milieu. Veertig  militairen zijn deels ingevaren met Kustwachtcutter en deels ingevlogen met de Dash 8, het maritieme patrouillevliegtuig van de Kustwacht.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: