Advertisements
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83616463-1');

Congres “Witte boorden ontsporingen”

Congres “Witte boorden ontsporingen”

 

Dit jaar vieren de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit en de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez het vijfentwintigjarige bestaan van Pao-Intensief, hun gezamenlijk aangeboden cursussen voor praktijkjuristen uit Nederland en de ‘Dutch Caribbean’. Om dit lustrum extra luister bij te zetten, organiseren zij een congres met de titel “Witte boorden ontsporingen”. In korte presentaties zullen topsprekers uit Nederland en Curaçao dit thema vanuit de strafrechtelijke, de vennootschapsrechtelijke en ethische kant belichten. Vragen die aan de orde komen zijn: Reiken de armen van Vrouwe Justitia tot in de bestuurskamer of stoppen zij bij de deur? Zijn gedragscodes in het bedrijfsleven zinvol of niet meer dan window dressing? Ethiek en winst, gaan die samen? Een ieder wordt uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn en deel te nemen aan het debat.

 

Het congres zal op donderdag 15 maart 2018 in de aula van de UoC plaatsvinden van 17:00-19:00 uur. Aansluitend wordt er een borrel aangeboden. Aanmelden voor het congres kan via e-mail pao.fdr@uoc.cw o.v.v. uw naam, functie en kantoor. Deelname aan dit congres is gratis.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: