Advertisements

GECORRIGEERDE VERSIE MAGAZINE BON BINI BONAIRE / VERSHON KOREGÍ REVISTA ‘BON BINI BONAIRE’

NEDERLANDS:     

            GECORRIGEERDE VERSIE MAGAZINE BON BINI BONAIRE

           

Kralendijk – In de voorjaarseditie van het magazine Bon Bini Bonaire komt in  het voorwoord een (overigens aan meerdere openbare bronnen ontleende) passage voor die een onjuist beeld schetst van de affiniteit van de heer Harry  Belafonte met Bonaire.

 

Op deze omissie gewezen heeft de uitgever onmiddellijk besloten dit recht te zetten. Dat betekent dat de WEB-versie meteen is gecorrigeerd (zie bijlage). De papieren editie wordt morgen (maandag) herdrukt.

 

De gedrukte oplage was overigens nog niet verspreid; er zijn slechts enkele  voorbeeldexemplaren in circulatie.

 

U kunt de digitale versie van de magazine via onderstaande link lezen.             http://www.bonairegov.com/nl/bonaire/toerisme

           

PAPIAMENTU:

           

VERSHON KOREGÍ REVISTA ‘BON BINI BONAIRE’

           

Kralendijk – Den e prólogo di e edishon di kuminsamentu di aña di e revista ‘Bon Bini Bonaire’ tin un pasahe (por sierto tumá for di vários fuente públiko) ku ta krea un imágen inkorekto di e afinidat ku sr Harry Belafonte tin ku        Boneiru.

 

Ora ku a mustra e editor riba e omishon aki el a disidí inmediatamente pa rektifiká esaki. Esaki ta nifiká ku mesora a koregí e vershon digital (wak e anekso). Mañan (djaluna) ta reimpremí e edishon di papel.

 

No a distribuí e edishon impremí ainda; solamente algun ehemplar tabata den sirkulashon komo muestra.

Via e lenk aki por mira e vershon digital di e revista. http://www.bonairegov.com/pa/boneiru/turismo

 

WEBversie Bon Bini Bonaire 2018 nr 1 (Nieuw)

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: