Advertisements

Gabinete di Gobernador un komunikado ku pòrtrèt relashoná ku bishita di kortesia di parti Sekretario-general di “Wereld Meteorologische Organisatie” Sr. Petteri Taalas serka Su Ekselensia Gobernador Sra. George-Wout.

Gabinete di Gobernador un komunikado ku pòrtrèt relashoná ku bishita di  kortesia di parti  Sekretario-general di “Wereld Meteorologische Organisatie” Sr. Petteri Taalas serka Su Ekselensia Gobernador Sra. George-Wout.

WILLEMSTAD –
Op donderdag 8 maart heeft de Secretaris-generaal van de Wereld Meteorologische Organisatie dhr. Petteri Taalas een kennismakingsbezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Hij werd begeleid door de heer Albert Martis, directeur Meteorologisch Dienst Curaçao.
Op de foto:
Dhr. Taalas, H.E. George-Wout en de heer Martis


Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: