Advertisements

Afgelopen weekend waren er grote internationale successen voor bokser Enrico LaCruz en kickbokser Shanice Josefina. Beiden vertegenwoordigen Nederland maar hebben Curaçaose roots.

Afgelopen weekend waren er grote internationale successen voor bokser Enrico LaCruz en kickbokser Shanice Josefina.

Beiden vertegenwoordigen Nederland maar hebben Curaçaose roots.

Shanice Josefina won haar kickboxing partij in Portugal van de Portugese kampioene Micaela Varela.
Shanice vecht in de hoogste klasse, de A-klasse, en traint in Nederland bij het bekende Mejiro Gym in Amsterdam.
Als Shanice op Curaçao is traint ze bij Baas Sports en als Edwin Baas naar Nederland komt en daar training geeft is ze ook van de partij. Een paar weken geleden was Shanice nog op Curaçao voor o.a. de carnaval en familiebezoek en trainde toen ook bij Baas ter voorbereiding op deze wedstrijd van afgelopen zaterdag, 10 maart.
Enrico LaCruz behoeft eigenlijk geen introductie. Sinds zijn succesvolle deelname aan de Olympische spelen bewijst hij keert op keer een van de grootste talenten uit de bokswereld te zijn. Ook tijdens het prominente Gee Bee toernooi in Finland won Enrico alle drie de dagen zijn partijen. Naast de eerste prijs, bewees hij niet alleen de sterkste is zijn klasse te zijn. Hij werd ook uitgeroepen tot de technisch beste bokser van iedereen, een zeer groot deelnemersveld uit aar liefst 16 landen.
Leuk detail is dat Enrico deze prijzen won op de verjaardag van zijn vader Edison Lacruz.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: