Advertisements

Notisianan di polis di djaluna 11 di febrüari te ku djaweps 15 di febrüari 2018 / Politieberichten van maandag 11 februari tot en met donderdag 15 februari 2018

Notisianan di polis di djaluna 11 di febrüari te ku djaweps 15 di febrüari 2018

Politieberichten van maandag 11 februari tot en met donderdag 15 februari 2018

 

Notisianan di polis di djaluna 11 di febrüari te ku djaweps 15 di febrüari  2018

 

Den mardugá di 10 pa 11 di febrüari deskonosínan a bai ku un pekùp shinishi numerá V4092 ku tabata stashoná na altura di un kas na Kaya Thomas M Marchena. Alrededor di 04.15 di mardugá e doño di e pekùp a skucha un zonido straño den kas. I ora e la lanta pa 6.40 e pekùp no tabata tei mas. Den e baki di e pekùp tabata tin 6 stul di plèstik blanku i tambe algun otro pertenensia di e doño.

 

Riba djaluna 11 di febrüari 2018, alrededor di 8 or di anochi un hòmber ku tabata kore un skuter na altura di Kaya korona mester a dal den un stupi i pèrdè kòntròl. E hòmber a risibí leshon na su kabes. A transportá e hòmber aki pa hospital pa asina e por risibí tratamentu médiko.

 

Alrededor di 9 or di anochi un aksidente a tuma lugá entre un pekùp i un skùter riba Kaya Lodewijk Gerharts kaminda e outomobilista a duna chèns na un skùter pa krusa su dilanti i un di dos tambe a pasa, ora e outomobilista a sigui kore e la dal den e skùter. A transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Riba djaluna 12 di febrüari 2018 alrededor di 10.35 a drenta keho di maltrato di bestia na un kunuku na Angola. Polis a akudí na e sitio huntu ku kuido di bestia “dierenbescherming” nan a bai ku entre otro kachó i patu.

 

Riba djaluna 12 di febrüari 2018 un outomobilista a bai soño alrededor di 2.30 di mardugá  den su outo si parker riba Kaya Korona. Ora e la lanta for di soño e la ripará ku deskonosínan a bai ku entre otro  su kabel pa start outo , bateria di outo sèn efektivo.

 

Entre djamars 13 di febrüari 7or di anochi i djarason 14 di febrüari 2018 7or di mainta un ladronisia a tuma lugá for di un kas situá na Kaminda Nieuw Amsterdam. Aki deskonosínan a bai ku entre otro un elekto motor, generator i un harpa e porta di kura i e kas tabata na lòk. E deskonosínan a forsa e porta pa asina por drenta den e kas.

Politieberichten van maandag 11 februari  tot en met donderdag 15 februari 2018

 

In de nacht van 10 op 11 februari 2018 is een grijze pick-up met het kentekennummer V4092 weggenomen bij een huis aan de Kaya Thomas M Marchena.  Omstreeks 4.15 uur in de nacht had de eigenaar een raar geluid gehoord. Om 6.40 is opgemerkt dat de pick-up weggenomen was. In de pick-up zaten onder andere 6 stoelen.

 

Op maandag 11 februari 2018 omstreeks 20.00 uur heeft een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden waarbij een man op een scooter tegen een stoep aangereden was en de controle over het stuur verloren had. De man had verwondingen aan zijn hoofd en is vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp.

 

Omstreeks 21.00 uur heeft er een ongeluk plaatsgevonden tussen een pick-up en een scooter op de Kaya Lodwijk Gerharts.  Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor medische hulp.

 

Op maandag 12 februari 2018 is om 10.35uur  een melding binnengekomen van dierenmishandeling op een knoek nabij Angola. De Politie is hier samen met dierenbescherming naartoe gegaan en  hebben onder andere een hond en eenden meegenomen voor tijdelijke bewaring. Dierenbescherming zal een officiële klacht indienen.

 

Op 12 februari is een man omstreeks 2.30 uur  in slaap gevallen in zijn auto op de Kaya Korona. Toen hij wakker werd merkte hij op dat onder andere zijn startkabels en accu weggenomen waren.

 

In de nacht van 13 op 14 februari 2018 heeft een diefstal in een huis op de Kaminda Nieuw Amsterdam plaatsgevonden. Hier hebben onbekenden onder andere een elektromotor, een generator en een harp meegenomen. Het huis en de omheining was op slot. Onbekenden hebben hier de deur geforceerd om zich toegang te verlenen .

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: