Advertisements
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-83616463-1');

Buta fever, race i kore bou di influensia den Korte

Buta fever, race i kore bou di influensia den Korte

Djarason 13 di desember 2017 a trata varios kaso den trafiko den Korte di Hustisia. Esaki durante un ekstra dia di tratamentu penal.
E homber G.R.L. a risibi di Wes un boet di 750 florin pa butamentu di fever ku su motosaikel dia 9 di oktober riba Dokweg. E boet a sali mas abou i parsialmente kondishonal pa motibu ku el a pidi wes despensa komo ku el a atmiti ku su akto tabata tòf, robes i bobo.
E homber I.L.F. a risibi di Wes un kondena di boet di 1.000 florin pa tene un kompetensia (straatrace) den Kaya Max F. Henriquez den sentto di Saliña dia 16 di september 2017. Su boet tambe a sali mas abou, i parsialmente kondishonal, pa motibu ku el a pidi Wes despensa pa su akto robes, peligroso i bobo e mardugá en kuestion.
E homber J.M. no a presentá den Korte pa su kaso i a keda kondená “bij verstek” na pago di un boet di 1.250 florin pa kore bou di influensia di alkohol dia 17 di mart 2017 den bisendario di Tera Pretu. E tabata fuma i a keda detene dor di polis despues ku el a kousa daño ku su outo na varios kurá di kas.

Fever, straatrace en dronkenschap in rechtszaal

Op woensdagmiddag 13 december 2017 werden enkele verkeersfeiten afgedaan op een extra strafzitting.
De man G.R.L. kreeg een geldboete opgelegd van 750 gulden voor het hinderlijk feveren met een motorfiets op 9 oktober 2017 op de Dokweg. De boete viel laag uit (en deels voorwaardelijk) omdat de verdachte zijn acties toen stoer en dom vond en daarvoor zijn excuses aanbood.
De man I.L.F. kreeg een boete van 1.000 gulden voor het houden van een korte straatrace op 16 september 2017 op de Kaya Max F.Hendriquez. Ook zijn straf was deels voorwaardelijk na getoond inzicht hoe dom en gevaarlijk zijn acties was die middernacht in Salina.
De man J.M. kreeg een geldboete van 1.250 gulddn bij verstek voor dronken rijden op 17 maart 2017 omgeving Tera Pretu, waar hij in zwaar beschonken toestand werd aangetroffen na tegen een aantal erfafscheidingen te zijn gereden.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: