Advertisements

BARBARA STATIE A YEGA E EDAT DI 100 AÑA

BARBARA STATIE A YEGA E EDAT DI 100 AÑA

Kralendijk – Djaluna 4 di desèmber sra. Barbara Statie di e bario di Antriol a yega e bunita edat di 100 aña.
Pa e motibu aki gezaghèber sr. Edison Rijna djamars 12 di desèmber a bishitá sra. Statie na kas di kuido kaminda sra. Statie tabata rondoná pa su yunan i famia. Gezaghèber na nòmber di gobièrnu di Boneiru a hasi entrega di un makutu ku kontenido i a felisitá sra. Barbara ku su kumpleaño i a trese dilanti ku sra. Barbara a yega e edat dòbel di loke sr. Rijna tin. Sr. Rijna a felisitá e famianan di sra. Statie ku tabata presente pa despues pasa kumindá tur e grandinan ku ta keda den Kas di Kuido na Fundashon Mariadal.

Mw BARBARA STATIE IS 100 JAAR GEWORDEN

Kralendijk – Op maandag 4 december heeft mw Barbara Statie uit de wijk Antriol de mooie leeftijd van 100 jaar bereikt. Ter gelegenheid hiervan is gezaghebber Edison Rijna op dinsdag 12 december bij mw Statie op bezoek geweest in de Kas di Kuido, waar hij haar aantrof omringd door haar kinderen en andere familieleden. Namens het Bonairiaanse eilandsbestuur heeft de gezaghebber mw Barbara Statie gefeliciteerd en haar een verjaardagsmand met inhoud overhandigd, waarbij hij vertelde dat mw Statie’s leeftijd nu de dubbele is van die van Rijna zelf. De gezaghebber heeft ook alle familieleden van mw Statie gefeliciteerd, waarna hij alle ouderen die in de Kas di Kuido van Fundashon Mariadal verblijven persoonlijk ging groeten.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: