Advertisements

Aanhouding op Sint Maarten (NED/ENG)

Arrest on Sint Maarten

Corinne de T. (54 years, Aruba), the owner of a former trust office on Sint Maarten, was arrested today, Sunday December 10th 2017, in Philipsburg in an ongoing investigation into corruption with building projects on Sint Maarten.
She is suspected of co-perpetrating money laundering, not reporting unusual transactions, conducting a trust office without a license and destroying evidence.
The investigation is handled by the anti-corruotion taskforce (TBO) and the National Detective Agency (Landsrecherche Sint Maarten).

Aanhouding op Sint Maarten

In een lopend onderzoek naar corruptie met bouwprojecten op Sint Maartens is vandaag (zondag, 10 december 2017, in Philipsburg Corinne de T. (54 jaar, Aruba), de eigenaresse van een voormalig trustkantoor op Sint Maarten, aangehouden. Zij wordt verdacht van medeplegen van witwassen, niet melden van ongebruikelijke transacties, het voeren van een trustkantoor zonder vergunning en het vernietigen van bewijs.
Het betreft een strafrechterlijk onderzoek van het team Bestrijding Ondermijning (TBO) en Landsrecherche Sint Maarten.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: