Advertisements

E restorant históriko Belle Terrace ta bira The Pen (PAP/NED/ENG)

E restorant históriko Belle Terrace ta bira The Pen

WILLEMSTAD – Awe un di e restorantnan ku mas aña di eksistensia na Kòrsou a modifiká su nòmber. Belle Terrace, e restorant situá den Avila Beach Hotel i operashonal for di añanan ’70 ku ta konosí pa su platonan i delisianan rafiná lo operá desde awor bou di e nòmber nobo ku ta restorant The Pen. Anteriormente den e aña aki e restorant a pasa den un renobashon ekstenso, esaki tabata e promé paso den e rumbo nobo.

Karakterístika úniko
Restorant The Pen tin kantidat di elemento úniko. Na promé lugá e ta ofresé un toke chik den un ambiente ku tin sensashon di un “beach house”. Aparte di esei e restorant na airu liber ta brinda un menú eksepshonal basá riba ingrediente i kuminda di den region, tur esaki komplementá ku un bista maravioso riba laman. E ta un sitio outéntiko ku su mes historia, unda por saboriá ingredientenan lokal i regional, sirbí ku un sonrisa kaluroso dor di trahadónan prinsipalmente lokal.

Orígen nomber nobo
Na 1812 e villa La Belle Alliance, ku aktualmente ta ser usá komo lòbi di Avila, tabata un kas pa gobernadornan ingles. Nan sitio faborito tabata e luhoso hardin separá parti patras ku nan a yama The Pen. Situá na eksaktamente e mesun sitio restorant The Pen awor lo karga e nomber di nan hardin preferí. Avila Beach Hotel ku alabes ta e hòtel mas bieu operashonal na Kòrsou, ta krea ku apertura di e restorant nobo tòg un laso direkto ku e historia amplio ku e hòtel tin.

Por haña mas informashon tokante di e restorant nobo na www.thepencuracao.com.

Foto 1: e hardin luhoso anteriormente yamá The Pen
Foto 2: E Belle Terrace restorant di pasado den añanan ‘70
Foto 3: E restorant nobo The Pen ku General Manager Robbin Vogels, Chef Ehekutivo Jurrien Falkeisen i Supervisor di restorant Nick de Miranda
=======================

Historische Belle Terrace restaurant wordt The Pen

WILLEMSTAD – Vandaag is één van de oudste restaurants van het eiland van naam gewijzigd. Het Belle Terrace restaurant bij het Avila Beach Hotel dat al sinds de jaren ’70 open is en bekend staat om verfijnde gerechten, heet vanaf nu restaurant The Pen. Eerder dit jaar is het restaurant grondig gerenoveerd, dit was de eerste stap naar een nieuwe koers.

Unieke kenmerken
Restaurant The Pen heeft een aantal unieke elementen. Allereerst biedt het een vleugje chic in een “beach house” setting. Daarnaast biedt het unieke openlucht restaurant een uitzonderlijk menu met ingrediënten en gerechten uit de regio, aangevuld met een prachtig uitzicht op de oceaan. Het heeft een authentieke locatie met een verhaal, waar men met lokale en regionale ingrediënten kan proeven, geserveerd met een warme glimlach van haar voornamelijk lokale medewerkers.

Herkomst nieuwe naam
In 1812 was de La Belle Alliance villa, die nu in gebruik is als Avila’s lobby, een thuis voor Engelse Gouverneurs. Hun favoriete plekje was de afgesloten weelderige achtertuin welke zij The Pen noemde. Restaurant The Pen is gesitueerd op exact dezelfde locatie en vernoemd naar hun geliefde stek. Het Avila Beach Hotel, dat tevens het oudste operationele hotel van Curaçao is, creëert hiermee ondanks dat het een nieuw restaurant is, toch een directe link naar haar rijke geschiedenis. Het is vandaag overigens exact 2 jaar geleden dat de familie Vogels het hotel overnam van de familie Møller.

Meer informatie over dit nieuwe restaurant is te vinden op www.thepencuracao.nl.

Foto 1: Locatie The Pen als weelderige achtertuin
Foto 2: Het oude Belle Terrace restaurant in de jaren ‘70
Foto 3: Het nieuwe restaurant The Pen met General Manager Robbin Vogels, Executive Chef Jurrien Falkeisen en Restaurant Supervisor Nick de Miranda

Historic Belle Terrace restaurant renamed to The Pen

WILLEMSTAD –One of the island’s oldest restaurants changed its name today. Known for its fine cuisine, the Belle Terrace restaurant which has been located at the Avila Beach Hotel since the 1970s is now called Restaurant The Pen. Earlier this year, the restaurant took the first step into its new future, when it was thoroughly renovated.

Unique characteristics
The Pen has a number of unique elements, starting with a touch of elegance in a beach house setting. In addition to that, the unique semi-outdoor restaurant offers an outstanding menu with regional ingredients and dishes, as well as a gorgeous view of the ocean. The restaurant’s authentic and historical location makes it an ideal place to taste local and regional ingredients, served mostly by local staff and always with a smile.

Origin of new naam
In 1812 the La Belle Alliance mansion, now operative as Avila’s reception area, was home to English Governors. Their favorite spot was the enclosed lush backyard of the villa, which they called The Pen. Restaurant The Pen is situated at that same exact location and is named after their beloved hangout. By doing this, the Avila Beach Hotel, also Curacao’s oldest operating hotel, manages to make a great connection between the present and its rich past, despite the fact that it is a new restaurant. Today it is exactly 2 years ago that the Vogels family took over the hotel from the Møller family.

Additional information about this new restaurant can be found at www.thepencuracao.com

Photo 1: The Pen as a lush back garden
Photo 2: The old Belle Terrace restaurant during the 1970s
Photo 3: The new restaurant The Pen with General Manager Robbin Vogels, Executive Chef Jurrien Falkeisen and Restaurant Supervisor Nick de Miranda

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: