Advertisements

BONEIRU GANADÓ DI “THE 48 HOUR FILM PROJECT”

BONEIRU GANADÓ DI “THE 48 HOUR FILM PROJECT”

Kralendijk – Djamars anochi pa promé bia Boneiru tabata anfitrion di e evento “Bonaire 48 hour film project”. Un total di 6 grupo di Boneiru, Kòrsou i Statia a partisipá den reto aki. Diputado Edsel Cecilia tabata presente i a hasi entrega di premio na e diferente ganadónan.

Den 48 ora mester skirbi, filma, editá i entregá un pelíkula di no ménos ku 4 minüt i no mas di 7 minüt. Kada grupo a risibí un género, un personahe, un opheto i un frase ku nan mester inkluí den nan pelíkula. Durante e anochi aki públiko por a disfrutá di e pelíkulanan i tambe skohe e pelíkula mas gustá.

BONAIRE WINNAAR “48 HOUR FILM PROJECT”

Kralendijk – Afgelopen dinsdagavond vond het evenement “Bonaire 48 hour film project” plaats. Zes groepen uit Bonaire, Curacao en Sint Eustatius hebben deelgenomen aan dit project. De gedeputeerde Edsel Cecilia heeft de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Binnen 48 uur moesten de deelnemers een film van tussen de 4 en 7 minuten schrijven, filmen, redigeren en editen. Elke groep heeft een genre, personage, een zin en een voorwerp ontvangen die zij moesten gebruiken in hun film. Het publiek kon genieten van de verschillende korte films en mocht tevens hun favoriete film uitkiezen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: