Advertisements

Boneiru a yama bon bini na barku krusero Mein Schiff 3 (PAP/NED/ENG)

Boneiru a yama bon bini na barku krusero Mein Schiff 3

Kralendijk (5 di desèmber 2017) – Djaluna 27 di novèmber, Boneiru a yama bon bini pa prome biaha na e barku krusero Mein Schiff 3. E barku krusero ta forma parti di e liña TUI Cruises i ta un barku relativamente nobo den nan flota di barku kruseronan. Mein Schiff 3 tin un kapasidat di 25000 pasahero ku un konsepto dirigí nan turistanan ku ta papia aleman, ku ta opta pa eksperensia premium, traha speshal pa e smak aleman. Pa konmemora e prome bishita, tabatin un interkambio di plakat. Kaminda ku direktor di turismo sr. Maurice Adriaens, haven meester sr. Gunther Flanegin, cruise coordinator srta. Xenah Cicilia i port agent sr. Raymond de Jong tabata presente pa duna varios regalo na e kapitan i su tim. Captain Jonas Lyddby tambe a presenta na TCB i havenkantoor ku un plakat di Mein Schiff 3. E tabata hopi kontentu pa uni na su ruman barkunan Mein Schiff 2 i Mein Schiff 5 pa buta Boneiru riba nan itinerario. I ta spera di mira mas di Boneiru, komo ku nan lo bishita Boneiru kada 2 siman.
==============

Bonaire verwelkomd het cruiseschip Mein Schiff 3

Kralendijk (5 december 2017) – Op maandag 27 november verwelkomd Bonaire voor het eerst het cruiseschip Mein Schiff 3. Dit cruiseschip is uit de lijn TUI Cruises, en is een vrij nieuw schip in de vloot van cruiseschepen. De Mein Schiff 3 heeft een capaciteit van 2500 passagiers met een concept dat is bedoeld voor Duitstalige vakantiegangers die voor de premium ervaring kiezen, op maat gemaakte voor Duitse smaken. Ter herdenking van de eerste bezoek aan Bonaire, was er een plaque-uitwisseling. Waar de directeur van toerisme dhr. Maurice Adriaens, de havenmeester dhr. Gunther Flanegin, cruise coördinator mej. Xenah Cicilia en de haven agent dhr. Raymond de Jong was aanwezig om diverse geschenken aan de kapitein en zijn team te geven. Kapitein Jonas Lyddby presenteerde ook TCB en havenkantoor met een plaquette Mein Schiff 3. Hij was blij om zich aan te sluiten bij zus Mein Schiff 2 en Mein Schiff 5 schepen om Bonaire toe te voegen op hun reisroute. En kijkt er naar uit om meer van het eiland te zien, sinds zij Bonaire elke twee weken zullen bezoeken.

================

Bonaire welcomed the Mein Schiff 3 Cruise ship

Kralendijk (December 5th, 2017) – On Monday November 27, Bonaire welcomed for the first time the Mein Schiff 3 cruise ship. This cruise ship is from the line TUI Cruises, and is a fairly new ship in their fleet of cruise ships. The Mein Schiff 3 has a capacity of 2500 passengers with a concept that is aimed for German-speaking vacationers who opt for premium experience, custom-tailored for German tastes. To commemorate the first visit to Bonaire, there was a plaque exchange. Where the director of tourism Mr. Maurice Adriaens, the harbor master Mr. Gunther Flanegin, cruise coordinator Ms. Xenah Cicilia and the port agent Mr. Raymond de Jong was present to give various gifts to the Captain and his team. Captain Jonas Lyddby also presented TCB and the harbor office with a Mein Schiff 3 plaque. He was happy to join the sister ships Mein Schiff 2 and Mein Schiff 5 in putting Bonaire on their itinerary. And is looking forward to seeing more of the island, as they will be visiting Bonaire every two weeks.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: