Advertisements

8 dia di biahe, Asina ta kore pa problema i evita atende ku pueblo – werkbezoek 2-10 dec 17 na Hulanda

Gobernantenan di awe ta pensa tin problema, problema kousa dor di nan propio akshonnan i desishonnan i kiko nan ta hasi planea un biahe di trabou pa bai topa diaspora Kurasoleño i kombersa den aula di Universidatnan kon bon kos ta bayendo na Kòrsou.

I tambe bai sera konosí ku kolega minister of staatssecretaris, unbes aki e otronan tambe ta bai sera konosí.

Er is post voor u op RIS
Brief d.d. 1 december 2017, refno. 0549-a/RVM, van de Waarnemend Adjunct Secretaris van de Raad van Ministers aan de Voorzitter van de Staten van Curaçao, houdende de mededeling dat de Minister van Economische Ontwikkeling van 2 tot en met 10 december 2017 in Nederland zal zijn i.v.m. besprekingen met het kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao. Vervolgens zal hij een kennismakings-gesprek aangaan met de nieuwe Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en besprekingen voeren met ambtelijke en bestuurlijke organisaties. Ook zal hij overleg plegen met de Universiteit van Amsterdam inzake “Transnational Education” en tevens zal hij de Curaçaose diaspora treffen. Aan het einde van de week zal hij de opening van een bureau van de Curaçao Investment and Export Promotion Agency (CINEX) bijwonen.

Doc18959_0209-1V_17-18RvM2 tm 10 dec 2017 Nederland

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: