Advertisements

Minister Armin Konket: De Conferentie “Electorale Organisaties Koninkrijk der Nederlanden”

Minister Armin Konket: De Conferentie “Electorale Organisaties Koninkrijk der Nederlanden” is een initiatief door de Minister van BZK om gemeenschappeppelijke standaarden te ontwikkelen inzake verkiezingen binnen het Koningrijk.
Doel van deze conferentie is om wederzijde ervaringen uit te wisselen, waarbij de onafhankelijke positie van een electorale organisatie een bijzonder punt van aandacht was.
Het Hoofstembureau van Curacao heeft een visiedocument opgesteld waarin de onafhankelijkheid van een Electorale Raad is geanalyseerd. Tijdens deze conferentie werd de voorgenoemde visiedocument besproken.
Deelnemers: Aruba, Curacao, Nederland en Sint Maarten.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: