Advertisements

Studenten van UoC top gepresteerd in Global Entrepreneurship Week Elevator Pitch Competitie!

Willemstad, 25 november 2017

Studenten van UoC top gepresteerd in Global Entrepreneurship Week Elevator Pitch Competitie!

Op 16 november hebben huidige studenten en alumni van de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez deelgenomen aan de Elevator Pitch Competitie van het Global Entrepreneurship Week evenement bij Plaza Jojo Correa. De studenten hebben goede resultaten behaald tijdens deze competitie en hebben meerdere prijzen mogen bemachtigen.
De groep Lionfish Delights bestaande uit de studenten Yuleika Bernabela, Nishanteley de Abreu, Haidelin Henrique, Jerusha Manuela, Quendric Pieters en Imro Wederfoort hebben in de categorie Scale Up de eerste prijs gewonnen. De tweede prijs voor de Curaçao Language App (CLAPP) ging ook naar een groep UoC-studenten bestaande uit Anna Arjun, Romario Rofina en Xander Krolis.

Ook de UoC-alumni hebben een goede prestatie geleverd en een aantal prijzen mogen meeslepen. In de Start Up categorie ging de 1ste prijs voor Curaçao Marketing naar Diony Michel en ging de prijs voor Participation for Sunrise Farms naar Eduard Michel.
De gehele UoC, voornamelijk de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen feliciteert hierbij haar studenten en alumni met hun behaalde resultaten.

Advertisements
%d bloggers like this: