Advertisements

KRALENDIJK BONAIRE KPCN Kontrol di tráfiko i arma di kandela falsu konfiská. – Verkeerscontrole en nepvuurwapen in beslag genomen.

Kontrol di tráfiko i arma di kandela falsu konfiská.
Riba djárason 22 di novèmber den oranan di atardi tabatin kontrol di tráfiko riba Kaya Internashonal. Durante di e kontrol aki a kontrolá 55 vehíkulo i total a parti 20 but pa vários infrakshon. Durante di e kontrol aki a hiba 4 persona a pa e departamentu di polis di estranhero na Playa ku ta ser sospecha ku nan ta na Boneiru di forma ilegal. Riba e mes un dia aki agentenan polisial a konfiská ku arma di kandela falsu den un outo den Kaya Grandi. E shofùr di e vehíkulo tabata un hóben menor di edat i sin reibeweis i ela keda detené relashoná ku violashon di e lei de arma di kandela.

Verkeerscontrole en nepvuurwapen in beslag genomen.
Op woensdag 22 november, in de middaguren is er een verkeerscontrole uitgevoerd op de Kaya Internashonal. Tijdens deze controle zijn 55 auto’s gecontroleerd en in totaal 20 boetes uitgeschreven voor verschillende overtredingen. Tijdens de controle zijn er ook 4 personen aan de vreemdelingen politie in Kralendijk overgedragen omdat ze ervan worden verdacht illegaal op het eiland te verblijven.
Op dezelfde dag hebben geüniformeerde agenten in de Kaya Grandi ook een nepvuurwapen in een auto aangetroffen. De bestuurder van de auto was een minderjarige zonder rijbewijs en is aangehouden op grond het overtreden van de vuurwapenwet.

Advertisements
%d bloggers like this: