Advertisements

Konferensia ku atenshon riba violensia relashonal – Conferentie met aandacht op huiselijk geweld

Konferensia ku atenshon riba violensia relashonal
Conferentie met aandacht op huiselijk geweld

Luna di novèmber ta luna ku na aña 2015 a keda proklamá dor di Minister di Hustisia pa luna di konsientisashon di violensia relashonal i violensia kontra mucha. Pa e motibu ei Ministerio Públiko (OM) Kòrsou i Ministerio di Hustisia do Kòrsou ku ke duna atenshon na esaki pa medio di un konferensia titulá “Beware – Be Aware !”
E programa ta konsistí di kuater orado interesante. Nan ta sikiater dr. Frans Heijtel, sikólogo Micha van de Vorst, Fiskal Guillano Schoop i Arthur Nivillac. Nan lo trata for di punto di bista di nan konosementu e diferente tópikonan rondó di e tema ‘Abusu Emoshonal’.
E konferensia ta djaweps 30 di novèmber 2017 den ouditorio di Kámara di Komersio (KvK). Interesadonan por inskribí via ofisina di Slachtofferhulp. Inskribí por te djaluna 27 di novèmber via di e-mail sshchart@gmail.com

Conferentie met aandacht op huiselijk geweld

In het jaar 2015 verkondigde de Minister van Justitie de maand november als maand van bewustwording van relationeel geweld en geweld tegen kinderen. Ook dit jaar wil het Ministerie van Justitie van Curaçao en het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao het licht werpen op deze belangrijke thema’s. Rondom deze thema wordt een zeer interessante conferentie georganiseerd, getiteld “Beware – Be Aware !”
Het programma bevat vier interessante keynote sprekers zoals onder andere psychiater dr. Frans Heijtel, psycholoog Micha van de Vorst, Officier van Justitie Guillano Schoop en Arthur Nivillac. Ieder zal vanuit hun expertise aandacht schenken aan het onderwerp van de conferentie welke de nadruk zal leggen op het onderwerp ‘Emotioneel Geweld’.
De conferentie vindt plaats op donderdag 30 november 2017 in het auditorium van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Curaçao. Geïnteresseerden dienen zich uiterlijk voor maandag 27 november 2017 te registeren bij Stichting Slachtofferhulp Curaçao via het mailadres sshchart@gmail.com

Advertisements
%d bloggers like this: