Advertisements

Minister plenipotensiario di Sint Maarten ta gradisí komunidat di Kòrsou pa e gran sosten durante periodo di orkán Irma i Maria (pap/ned)

Minister plenipotensiario di Sint Maarten ta gradisí komunidat di Kòrsou pa e gran sosten durante periodo di orkán Irma i Maria

Willemstad-Minister plenipotensiario di Sint Maarten, sra. Henriette Doran-York a invitá Ministernan plenipotensiario di Aruba i Kòrsou, sr. J. Yrausquin i sr. A. Begina huntu ku Minister M. Alcalá-Wallé pa un enkuentro pa gradisí pa nan solidaridat i sosten prome, durante i despues di orkán Irma I Maria.
En partikular a gradisí, sra. Marilyn Alcalá-Wallé pa su esfuerso pa risibí e muchanan di skol di Sint Maarten.
Tambe ela duna gran apresio pa e komunidat di Kòrsou ku a pone nan mes disponibel pa brinda e muchanan di Sint Maarten un alohamentu i sosten.
Durante di e diskurso di gradisimentu aki sra. Henriette Doran-York a haña kippenvel i a enfatisá ku e pueblonan di Antias anterior ta huntu ku otro.

Potrèt 1: Minister plenipotensiario SXM; sra. H. Doran-York ku Minister ESKD; sra. M. Alcalá-Wallé.

Potrèt 2: Minister plenipotensiario Aruba; sr. J. Yrausquin, , Minister plenipotensiario SXM; sra. H. Doran-York, Minister ESKD; Minister M. Alcalá-Wallé, Minister plenipotensiario Kòrsou; sr. A. Begina.

Potrèt 3: Minister plenipotensiario Aruba; sr. J. Yrausquin, , Minister plenipotensiario SXM; sra. H. Doran-York, Minister ESKD; Minister M. Alcalá-Wallé, Minister plenipotensiario Kòrsou; sr. A. Begina.

Potrèt 4: Minister plenipotensiario Aruba; sr. J. Yrausquin, Minister ESKD; sra. M. Alcalá-Wallé, Minister plenipotensiario SXM; sra. H. Doran-York, Minister plenipotensiario; sr. A. Begina, Sekretario General interino di Ministerio di ESKD; Sra. S. Braun, Kordinadó independisashon Skolnan Públiko; sr. S.G. Everon, Direktor interino di sektor di Enseñansa i Siensia; sr. W. Kleinmoedig i miembronan di delegashon di Kas di Sint Maarten (Hulanda).

==============================

De Gevolmachtigde Minister van Sint Maarten bedankt Curaçao voor de geweldige steun tijdens orkaanperiodes Irma en Maria
Willemstad-Gevolmachtigde Minister van Sint Maarten, mw. Henriette Doran-York heeft Gevolmachtigde Ministers van Aruba en Curaçao, dhr. J. Yrausquin en dhr. A. Begina en Minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS), mw. M. Alcalá-Wallé, uitgenodigd voor een bijeenkomst om hun te bedanken voor hun solidariteit en steun vóór, tijdens en na de orkanen Irma en Maria.
In het bijzonder werd mw. Drs. Marilyn Alcalá-Wallé bedankt voor haar inspanning om de schooljeugd van SXM op te vangen.
Ook heeft ze haar waardering uitgesproken voor de gemeenschap van Curaçao die bereid was om de jeugd van SXM onderdak en steun te bieden.
Tijdens het uitspreken van haar dank aan Curaçao heeft ze kippenvel gekregen en heeft ze nogmaals onderstreept dat de volken van de voormalige Antillen met elkaar zijn.

Foto 1: Gevolmachtigde Minister SXM; mw. H. Doran-York en Minister OWCS; mw. M. Alcalá-Wallé.

Foto 2: Gevolmachtigde Minister SXM; mw. H. Doran-York en Minister OWCS; mw.M. Alcalá-Wallé.

Foto 3: Gevolmachtigde Minister Aruba; dhr. J. Yrausquin, gevolmachtigde Minister SXM; mw. H. Doran-York, Minister OWCS; mw. M. Alcalá-Wallé, gevolmachtigde Minister Curaçao; dhr. A. Begina.

Foto 4: Gevolmachtigde Minister Aruba; dhr. J. Yrausquin, Minister OWCS; mw. M. Alcalá-Wallé, gevolmachtigde Minister SXM; mw. H. Doran-York, gevolmachtigde Minister Curaçao; dhr. A. Begina, Secretaris Generaal a.i; mw. S. Braun, coordinator verzelfstandiging Dienst Openbare Scholen; dhr. S. Everon en Direkteur a.i. Sector Onderwijs en Wetenschap; dhr. W. Kleinmoedig en delegatieleden van Huis van Sint Maarten (NL).

Advertisements
%d bloggers like this: