Advertisements

Weersverwachting door Curaçao en omgeving geldig tot zondagmiddag 12:00 uur, 19 november 2017.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting door Curaçao en omgeving geldig tot zondagmiddag 12:00 uur, 19 november 2017.
Opgesteld op: zaterdag 18 november 2017, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Half bewolkt, tijdelijk zwaar bewolkt met vanmiddag vroeg en tussen vanavond laat en morgenochtend opnieuw een plaatselijke regen- of onweersbui. Gedurende de late namiddag en vroege avond is het op de meeste plaatsen droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 32 ̊C en de minimumtemperatuur zal 25 ̊C zijn.
Zonsopgang is om 06:35 uur en zonsondergang om 18:07 uur.

Wind: Voornamelijk tussen oost en zuidoost, maar tijdelijk ook uit uiteenlopende richtingen en zwak tot matig; windkracht 1 tot 4 (1 tot 30 km/uur,1 tot 16 knopen). In en nabij buien, af en toe vrij krachtig in uitschieters; windkracht 5 (31 tot 39 km/uur, 17 tot 21 knopen).

Weeroverzicht: Een storing vlak ten westen van ons eiland zal ook in de komende 24 uur voor de ontwikkeling van vrij veel bewolking boven onze regio blijven zorgen. Van tijd tot tijd zullen uit sommige van deze wolken enkele plaatselijke buien vallen met hier en daar kans op onweer. Verder zal de wind gedurende de rest van dit weekeinde zwak tot matig blijven, maar daarna zal de windsnelheid geleidelijk aan iets gaan toenemen

Zee condities: Over het algemeen rustig met golfhoogtes van minder dan 1 meter.

Significante tropische weersystemen: Geen.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot maandagmiddag: Overwegend half bewolkt met plaatselijk nog een bui gedurende de ochtend en vroege middag. De wind neemt geleidelijk aan toe.

Meteoroloog: Capello.

Advertisements
%d bloggers like this: