Advertisements

GRANDINAN ENKANTÁ KU TIO ALI / OUDEREN OPGETOGEN MET OPTREDEN TIO ALI

GRANDINAN ENKANTÁ KU TIO ALI

Kralendijk – Djabièrnè den oranan di mainta grandinan di Fundashon Cocari huntu ku FKPD i Villa Antonia a partisipá na un aktividat organisá pa Biblioteka Públiko Boneiru.
Tabata un mainta bon animá pa e kontadó rítmiko Tio Ali ku ta di bishita na Boneiru relashoná ku e Siman di Buki.
Sra. Misorgia van Langeveld-Beaumont di Biblioteka Públiko a kompañá Tio Ali pa su presentashon na Rincon.
E grandinan a keda sumamente enkantá ku e presentashon di Tio Ali.
Sra. Greta de Lanoy direktor di Biblioteka Públiko Boneiru ta yama danki na tur esnan ku di un òf otro manera a aportá pa e Siman di Buki 2017 a bira un éksito.

OUDEREN OPGETOGEN MET OPTREDEN TIO ALI

Kralendijk – Vrijdagmorgen hebben de ouderen van Fundashon Cocari samen met de FKPD en Villa Antonia deelgenomen aan een door de Openbare Bibliotheek Bonaire georganiseerde activiteit. Het was een geanimeerde ochtend met de ritmische verteller Tio Ali die op bezoek is op Bonaire in verband met de Boekenweek. Mw Misorgia van Langeveld-Beaumont van de Openbare Bibliotheek heeft Tio Ali vergezeld naar zijn optreden in Rincon. De ouderen waren zeer opgetogen met de presentatie van Tio Ali.
Mw Greta de Lanoy, directeur van de Openbare Bibliotheek Bonaire, spark dankwoorden uit naar iedereen die op de een of andere manier eraan heeft bijgedragen dat de Boekenweek 2017 een succes is geworden.

Advertisements
%d bloggers like this: