Advertisements

YAMADA PA BAKUNASHON DI MUCHANAN DI 4 i 9 aña (PAP/NED)

YAMADA PA BAKUNASHON DI MUCHANAN DI 4 i 9 aña’

Kralendijk – E siman aki Sentro pa Hubentut i Famia ta invitá tur mucha den e edatnan di 4 i 9 aña ku ta bini na remarke pa bakunashon. E programa di bakunashon hubenil ta un tarea di Entidat Públiko ku Sentro pa Hubentut i Famia ta ehekutá den koperashon ku Departamentu di Salubridat Públiko. P’esei Departamentu di Salubridat Públiko ta hasi un yamada na tur mayor di muchanan di 4 i 9 aña ku ta bini na remarke pa bakunashon pa pasa na Sentro pa Hubentut i Famia na e oranan di konsulta aki bou:
Bo ta bonbiní ku bo yu sin sita riba e fechanan menshoná aki bou:
Djarason 15 di novèmber 12:30 – 16:00
Djaweps 16 di novèmber 12:30 – 16:00
Djabièrnè 17 di novèmber 12:30 – 15:00
Adrès: Sentro pa Hubentut i Famia (SHiF Kaya Princes Marie # 7 (enfrente Boomerang Hardware).
E muchanan ku ta bini na remarke ta risibí un karta na skol tambe.
Mayornan di muchanan te ku edat di 18 aña, ku a bin biba na Boneiru (imigrá), por pasa durante e oranan di konsulta aki riba pa laga registrá nan bakunashonnan.
Bo tin pregunta òf bo no a risibí un karta pero bo yu mester di un bakunashon repetitivo? Tuma kontakto ku Sentro pa Hubentut i Famia na telefon 715-7200 (general) òf direktamente 715-7229 (Cosma Djaoen, enfermera).
Mayornan, no laga e chèns aki pasa vorbei pa laga bakuná bo yu. Ta na interes di nan salú!

OPROEP VACCINATIE 4 en 9 JARIGEN

Kralendijk- Deze week worden alle kinderen op de leeftijd van 4 en 9 jaar, die in aanmerking voor vaccinatie, uitgenodigd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het jeugdvaccinatieprogramma is een taak van het Openbaar Lichaam die wordt uitgevoerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met de Afdeling Publieke Gezondheid. De Afdeling Publieke Gezondheid doet daarom een oproep aan alle ouders van 4 en 9 jarige kinderen die in aanmerking komen voor vaccinatie om langs te gaan bij het Centrum Jeugd en Gezin op onderstaande spreekuren.
U bent welkom met uw kind zonder afspraak op de hier onder genoemde datums:
Woensdag 15 november 12:30 – 16:00
Donderdag 16 november 12:30 – 16:00
Vrijdag 17 november 12:30 – 15:00
Adres: Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) Kaya Princes Marie # 7 (tegenover Boomerang Hardware).
De kinderen die in aanmerking komen ontvangen ook een brief via school.
Ouders van kinderen t/m de leeftijd van 18 jaar, die in Bonaire zijn komen wonen (geïmmigreerd), kunnen tijdens bovenstaande spreekuren langskomen om hun vaccinaties te laten registreren.
Heeft u vragen of heeft u geen brief ontvangen maar uw kind heeft wel een herhalingsvaccinatie nodig? Neem dan contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via telefoon 715-7200 (algemeen) of rechtstreeks 715-7229 (Cosma Djaoen, verpleegkundige).
Ouders, laat deze kans niet voorbij gaan om uw kind te laten vaccineren. Het is in het belang van hun gezondheid!

Advertisements
%d bloggers like this: