Advertisements

MIEMBRONAN DI UN DELEGASHON FOR DI SÜRNAM A BISHITA KÒRSOU PA SERA KONOSÍ KU NOS MERKADO

MIEMBRONAN DI UN DELEGASHON FOR DI SÜRNAM A BISHITA KÒRSOU PA SERA KONOSÍ KU NOS MERKADO

WILLEMSTAD- For di 6 te ku 8 di Novèmber último Kòrsou por a konta ku bishita di un delegashon di miembronan empresarial prominente di Finance Suriname ku tabata den un mishon komersial aki na Kòrsou. Meta di nan bishita tabata pa a eksplorá e posibilidatnan ku nos merkado tin pa ofrese i deliberá tokante posibel koperashon entre Kòrsou i Sürnam.

Miembronan di e delegashon tantu for di Hulanda komo Sürnam a wòrdu risibi kalurosamente na nos Ministerio di Desaroyo Ekonómiko durante nan bishita.
Minister di Desaroyo Ekonómiko, sr. Dr. I.S. (Steven) Martina, a yama e delegashon bon biní i a desea e miembronan éksito durante nan orientashon di nos merkado lokal.

Despues di esaki e miembronan di e delegashon a sostene un deliberashon intensivo ku sra Vanessa G. Toré i sr. Gwido Jansen di e sektor di Koperashon Ekonómiko ku Eksterior na e Ministerio di Desaroyo Ekonómiko.

Tambe durante nan bishita e delegashon a bishitá diferente kompania lokal i a sostené diferente kombersashon ku empresarionan lokal.

E delegashon ku tabata di bishita na Kòrsou a konsistí di direktor/ doño di e siguiente empresanan (sektornan): Frijmersum & Frijmersum Consulting (Talentmanagement), New Dawn (Human Resources Consultancy & Training), Gopex International N.V. (Landbouw), Morina BV (Mortgage and Investment advice) en DUKU.cash (FinTech)

==========================

SURINAAMSE DELEGATIELEDEN OP BEZOEK TER VERKENNING VAN DE CURAÇAOSE MARKT.

Willemstad- Van 6 t/m 8 november 2017 was de handelsmissie van Finance Suriname in samenwerking met Curaçao in Business op Curaçao. Doel van deze missie was om de Curaçaose markt te verkennen en de mogelijkheden bekijken voor verdere samenwerking tussen Suriname en Curaçao.

De delegatieleden uit Nederland en Suriname werden tijdens hun bezoek hartelijk ontvangen op het Ministerie van Economische Ontwikkeling.
De minister van Economische Ontwikkeling, de heer Dr. I.S.(Steven) Martina, heeft de delegatie van harte welkom geheten en de leden succes toegewenst met deze marktoriëntatie.

De delegatieleden hebben hierna uitvoerig overleg gehad met mevrouw Vanessa G. Toré en de heer Gwido Jansen van de Sector Buitenlandse Economische Samenwerking bij het Ministerie van Economische Ontwikkeling.

De delegatie heeft ook tijdens hun bezoek een aantal bedrijven bezocht en gesprekken gevoerd met verschillende Curaçaose ondernemers.

De delegatieleden zijn directeuren /eigenaren van de volgende ondernemingen (sector): Frijmersum & Frijmersum Consulting (Talentmanagement), New Dawn (Human Resources Consultancy & Training), Gopex International N.V. (Landbouw), Morina BV (Mortgage and Investment advice) en DUKU.cash (FinTech).

Advertisements
%d bloggers like this: