Advertisements

BONEIRU AMFITRION DEN NEW YORK/NEW JERSEY SU AGENTENAN DI BIAHE TOP (PAP/NED/ENG)

BONEIRU AMFITRION DEN NEW YORK/NEW JERSEY SU AGENTENAN DI BIAHE TOP

Kralendijk (8 di novèmber 2017) – Den esfuerso kontinuo pa hisa konsientisashon di Boneiru den e isla su tòp merkadonan na Merka, Boneiru a tene un sena ku 12 lider di agentenan di biahe den e area di New York/New Jersey. Highlight tabata e vuelonan nòn-stòp ku United i Delta, i tambe e diversidat ku e akomodashonnan karu, diferente kuminda, kultura i aktividatnan, e sena a wòrdu tene na Morso, un di e restorantnan tòp di New York City.

“E evento tabata sumamente eksitoso,” a komentá Maurice Adriaens, Direktor di Tourism Corporation Bonaire. “Agentenan a representá e agensianan tòp di New York, New Jersey i e parti ost di Pennsylvania, tur den e area di Newark. Nan tabata interesá i impreshoná dor di e isla ora ku nos a diskuti e produkto luhoso ku Boneiru ta ofrese i e diversidat di aktividatnan otro for di sambuya. Unanimamente nan tur ta buska algu ‘nobo’ òf ‘no deskubri ainda’ pa nan klientenan i nos a duna nan Boneiru.”

Pa sigui ku e ultimo tendensia, nos a duna e agentenan un motibu pa uza nan telefon selular durante e sena, mientras siñando tokante Boneiru. E agentenan a uza nan telefon pa wak e presentashon di e destinashon, tambe pa wak e kanal di BonaireTourism’s YouTube ku tin diferente video di Boneiru su produkto luhoso, Bonaire Fall Festival, Vlogger Erik Conover’s su vlogsnan di Boneiru i mas. E agentenan tambe a uza nan telefon pa wak e pagina kreá pa agentenan di biahe.

“E tabata un bon anochi” a bisa Tom Nero, AX-Adventure Travel. “Mi a haña hopi informashon i a siña hopi tokante Boneiru, i ya kaba mi a post tokante esaki riba mi pagina di Facebook Adventure Travel. Lo mi papia ku kada un di mi ofisinanan pa nan promove Boneiru riba nan pagina di Facebook, i lo mi manda email blast na tur nos klientenan. Masha danki pa e invitashon!”

E bishitantenan tabatin e oportunidat tambe pa papia one-on-one ku e representantenan di TCB -Merka Candice Kimmel, Marie Rosa i Stephanie Horbal i Diane Curtis, New Jersey Multi Line Representative pa Boneiru.

“Danki pa un bon anochi na New York City,” a komentá Pattie Cooney, Concierge Travel. “E presentashon tabata hopi edukashonal, leuk, i e sena tabata tremendo. Mi a disfruta siña tokante e pida hoya ku tin den Karibe aki. Boneiru tin hopi pa ofrese, i lo mi komparti esaki ku mi klientenan.”

E agentenan ku a bishitá a haña un tas ku Bonaire Affair, foyeto di Boneiru, pòstkart, flyer di e destinashon i tas di Phis-Phaktory. Un ‘wine stopper’ di Elements Bonaire a keda rifá nan fin di e anochi.

“Danki pa un anochi tremendo ku oportunidat pa haña e highlights di Boneiru,” tabata komentario di Joann Armine Costagliola, Paradise Travel Agency. “Mi ta spera di por bishita un dia, i dimes lo mi manda mi klientenan.”

=================================

BONAIRE HOSTS ELITE NEW YORK/NEW JERSEY TOP REISBUREAUS

Kralendijk (8 november 2017) – Om de inspanningen voort te zetten aan de bewustwording van Bonaire in één van de eiland’s top US markt, heeft Bonaire eerder deze maand een diner gehost voor 12 leidende reisagenten in het gebied van New York/New Jersey. Met als highlight haar non-stop service met United en Delta, en de diversiteit van de duurdere accommodaties, soorten eten, cultuur en activiteiten, het diner werd gehouden bij Morso, één van de toprestaurants in New York City.

“Het evenement was een overweldigend succes,” aldus Maurice Adriaens, directeur van Tourism Corporation Bonaire.” “Met agenten die de bovenste agentschappen in New York, New Jersey en Oost-Pennsylvania vertegenwoordgen, allen in het stroomgebied van Newark. Ze waren echt geïnteresseerd en onder de indruk van het eiland toen we de luxeproduct en de diversiteit van activiteiten die beschikbaar zijn anders dan alleen duiken. Het was unaniem dat ze allemaal op zoek zijn naar iets ‘nieuw’ of ‘onontdekt’ voor hun klanten, en wij hebben Bonaire aan hen geleverd.”

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, gaf Bonaire de reisagenten een reden om op hun telefoons te zijn gedurende het diner, terwijl nog steeds leren over Bonaire. De agenten gebruikten hun mobiele apparaten om de doelpresentatie en BonaireTourism YouTube-kanaal te bekijken die video’s heeft van Bonaire’s luxeproduct, Bonaire Fall Festival, Vlogger Erik Conover Bonaire vlogs en meer. De agenten maakten ook gebruik van hun apparaten om de reisagenten pagina te bekijken.

“Het was een geweldige avond,” zei Tom Nero, AX-Adventure Travel. “Ik leerde een schat aan informatie over Bonaire, en ik heb al gepost op mijn Adventure Travel Facebook pagina over het eiland. Ik zal praten met elk van mijn kantoren over het promoten van Bonaire op hun Facebook-pagina’s, en zal een e-mail blast sturen naar al onze klanten. Hartelijk dank voor de uitnodiging!”

De deelnemers hadden ook de gelegenheid om one-on-one te praten met de vertegenwoordigers van de TCB-Noord-Amerika Candice Kimmel, Marie Rosa en Stephanie Horbal en Diane Curtis, de vertegenwoordiger van de New Jersey Multi Line Representative voor Bonaire.

“Bedankt voor een mooie avond in New York City,” merkte Pattie Cooney, Concierge Travel. “De presentatie was zeer leerzaam, leuk, en het diner was geweldig. Ik heb echt genoten van het leren over dit bijzonder juweeltje in het Caribisch gebied. Bonaire heeft zoveel te bieden, en ik kijk ernaar uit om het delen met mijn cliënten.”

Aanwezige agenten kregen een Bonaire tote tas met daarin de Bonaire Affair, Bonaire brochures, postkaarten, bestemming flyer en portemonnees van Phis-Phaktor. Een wijn stop van Elements Bonaire was verloot aan het eind van de nacht.

“Bedankt voor een geweldige avond en een kans om de hoogtepunten van Bonaire te ervaren” was de commentaar van Joann Armine Costagliola, Paradise Travel Agency. “Ik kijk ernaar om de dag om te bezoeken, en natuurlijk klanten sturen.”

=============================

BONAIRE HOSTS ELITE NEW YORK/NEW JERSEY TOP TRAVEL AGENTS

Kralendijk (November 8th, 2017) – In efforts to continue to increase awareness of Bonaire in one of the islands top US markets, Bonaire hosted 12 leading travel agents in the New York/New Jersey area for a Bonaire themed dinner earlier this month. Highlighting its non-stop service on United and Delta, the diversity of upmarket accommodations, cuisines, culture and activities, the dinner was held at Morso, one of New York City’s top restaurants.

“The event was an overwhelming success,” commented Maurice Adriaens, Director of Tourism Corporation Bonaire. “Agents represented the top agencies in New York, New Jersey and eastern Pennsylvania, all in the Newark catchment area. They were truly interested and impressed by the island when we discussed Bonaire’s luxury product and diversity of activities available other than diving. It was unanimous that they were all looking for something ‘new’ or ‘undiscovered’ for their clients, and we delivered Bonaire to them.”

Staying current with the latest trends, Bonaire gave the travel agents a reason to be on their phones throughout the dinner, while still learning about Bonaire. The agents used their mobile devices to view the destination presentation and BonaireTourism’s YouTube channel that showcased videos of Bonaire’s luxury product, Bonaire Fall Festival, Vlogger Erik Conover’s Bonaire vlogs and more. The agents also used their devices to review the travel agent landing page.

“It was a great night,” said Tom Nero, AX-Adventure Travel. “I learned a wealth of information about Bonaire, and I’ve already posted on my Adventure Travel Facebook page about the island. I will be talking with each of my offices about promoting Bonaire on their Facebook pages, and will do an email blast to all of our clients. Thanks a million for the invite!”

The attendees also had the opportunity to speak one-on-one with TCB-North America representatives Candice Kimmel, Marie Rosa and Stephanie Horbal and Diane Curtis, the New Jersey Multi Line Representative for Bonaire.

“Thank you for a lovely evening in New York City,” commented Pattie Cooney, Concierge Travel. “The presentation was very educational, fun-filled, and the dinner was amazing. I truly enjoyed learning about this very special gem in the Caribbean. Bonaire has so much to offer, and I look forward to sharing this with my clients.”

Attending agents were given a Bonaire tote bag that included the Bonaire Affair, Bonaire brochures, postcards, destination flyer and purses from Phis-Phaktory. A wine stopper from Elements Bonaire was raffled off at the end of the night.

“Thank you for a wonderful evening and a chance to experience the highlights of Bonaire,” commented Joann Armine Costagliola, Paradise Travel Agency. “I’m looking forward to someday visiting, and of course sending clients.”

Advertisements
%d bloggers like this: