Advertisements

Overzicht Flex-Team week 2017-42, periode 16 oktober t/m 22 oktober 2017.

Overzicht Flex-Team week 2017-42, periode 16 oktober t/m 22 oktober 2017.

Gedurende afgelopen week werd weer landelijk gerichte surveillance gehouden.
Bij aantreffen van samenscholing ter hoogte bekende plaatsen zoals Manuelitos, Cikle-K, Hotel Bacarat, volkswoningen Noord, Madiki, volkswoningen Seroe Patrishi werd weer hardhandig aangepakt.
Lokaliteiten als Lekker en De Olde Molen, Cas Casuela, werden gecontroleerd en ervoor gezorgd dat na de sluitingstijd iedereen van daar zo snel mogelijk naar huis gaan.

Samenscholing te Eagle Beach:
Alle groepen dat gedurende de nachtelijke uren ter hoogte Eagle Beach stonden, en bezig waren met het nuttigen van alcoholhoudende drank en luide muziek aan hadden werden aangesproken en verwijderd. En degene van wie wij enige verdenking hadden werden gecontroleerd. De groepen blijven zondag avond tot laat in de avond met luide muziek daar rond hangen. Tot 23:00 uur wordt muziek op een lage volume getolereerd.

Samenscholing op de parkeerplaats van The Village.
Alle groepen dat gedurende de nachtelijke uren op de parkeerplaats van The Village stonden, en bezig waren met het nuttigen van alcoholhoudende drank werden aangesproken en van de plaats verwijderd. En degene van wie wij enige verdenking hadden werden gecontroleerd.
Aanlanding 17 oktober 2017 te Baby Beach en aanhouding 1 L.T.U.
Op dinsdag 17 oktober 2017 werd het stoffelijke overschot van een vermoedelijke illegaal dat aangespoeld was te Baby Beach aangetroffen. Later werd door het personeel van de kustwacht helikoper een andere lijk gesignaleerd. In verband hiermede kwamen verschillende afdelingen samen en werd in Colony naar andere illegalen gezocht. Omstreeks 14:30 uur werd in een verlaten paardenstal in Colony de verdachte genaamd E.V.D. geboren in Venezuela aangetroffen. Hij werd ter zake L.T.U. aangehouden en aan het personeel Sint Nicolaas overgedragen..

Aanhouding buiten heterdaad H.I. TROMP.
Op 18 oktober 2017 te 12:10 uur, werd op bevel van de officier van justitie, mr. mr. C.D.KARDOL, als verdacht van overtreding van artikel 2:288 en/ of Artikel 2:289 van het Wetboek van Strafrecht van Aruba de verdachte genaamd: H.T geboren op bij zijn woning, aangehouden. De verdachte werd zonder uitstel naar de recherche bureau te Frankrijkstraat overgebracht.

Controle Carrubean festival.
Op donderdag 19 oktober 2017 werd van tussen 19:00 uur en 22:00 uur gesurveilleerd in de binnenstad Sint Nicolaas in verband met de Carrubean Festival. Afgelopen week was het erg rustig. Binnenstad was ook erg rustig. Onder de boom ter hoogte Pacifico werden enkele jongens gecontroleerd. Geen bijzonderheid. Ter hoogte Ex DOOV gebouw werd ook de groep jongens die elke week daar vertoeven, gecontroleerd. Geen bijzonderheid.

Spotcheck controles:
Hier werden verschillende auto’s gecontroleerd en kleine hoeveelheden marihuana, zakjes cocaïne, enkele cocaïne steentjes, scharen, messen, marihuana malers werden aangetroffen en inbeslaggenomen.

Weekoverzicht: Week 2017-42 periode 16 oktober tot en met 22 oktober 2017
Totaal 173 controles verricht.
Afgelopen week waren er in totaal 2 aanhoudingen.
1 (een) ter zake L.T.U. in Colony in verband met aanlanding
1 (een) ter zake artikel 2:288 en/ of artikel 2:289 van het Wetboek van Strafrecht van Aruba

Advertisements
%d bloggers like this: