Advertisements

Overzicht Flex-Team week 2017-43, periode 23 oktober t/m 29 oktober 2017.

Overzicht Flex-Team week 2017-43, periode 23 oktober t/m 29 oktober 2017.

Gedurende afgelopen week werd weer landelijk gerichte surveillance gehouden.
Bij aantreffen van samenscholing ter hoogte bekende plaatsen zoals Manuelitos, Cikle-K, Hotel Bacarat, volkswoningen Noord, Madiki, volkswoningen Seroe Patrishi werd weer hardhandig aangepakt.
Lokaliteiten als Lekker en De Olde Molen, Cas Casuela, werden gecontroleerd en ervoor gezorgd dat na de sluitingstijd iedereen van daar zo snel mogelijk naar huis gaan.

Samenscholing te Eagle Beach:
Alle groepen dat gedurende de nachtelijke uren ter hoogte Eagle Beach stonden, en bezig waren met het nuttigen van alcoholhoudende drank en luide muziek aan hadden werden aangesproken en verwijderd. En degene van wie wij enige verdenking hadden werden gecontroleerd. De groepen blijven zondag avond tot laat in de avond met luide muziek daar rond hangen. Tot 23:00 uur wordt muziek op een lage volume getolereerd.

Samenscholing op de parkeerplaats van The Village.
Alle groepen dat gedurende de nachtelijke uren op de parkeerplaats van The Village stonden, en bezig waren met het nuttigen van alcoholhoudende drank werden aangesproken en van de plaats verwijderd. En degene van wie wij enige verdenking hadden werden gecontroleerd.

Controle Carrubean festival.
Op donderdag 26 oktober 2017 werd van tussen 19:00 uur en 22:00 uur gesurveilleerd in de binnenstad Sint Nicolaas in verband met de Carrubean Festival. Afgelopen week was het erg rustig. Binnenstad was ook erg rustig. Onder de boom ter hoogte Pacifico werden enkele jongens gecontroleerd. Geen bijzonderheid. Ter hoogte Ex DOOV gebouw werd ook een groep jongens gecontroleerd. Geen bijzonderheid.

Gezamenlijke actie met Atraco Team op 27 oktober 2017.
Samen met het personeel van de A.T en Atraco Team werd een woning te Dakota in de Fijostraat binnen getreden op zoek naar een verdachte. Op het erf werden verschillende marihuana planten aangetroffen. De ze werden in belang van het verder onderzoek in beslag genomen en zijn later aan het personeel van de U.G.C. overgedragen. Later werd de verdachte in de omgeving van Mabon gesignaleerd en werd ter plaatse aangehouden.

Aanhouding D. KOCK ter zake openbare dronkenschap.
Op zondag 29 oktober 2017 omstreeks 06:10 uur zagen wij een jongen dat sterk onder de invloed alcohol verkeerde. D.K. geboren op Aruba ter zake openbare dronkenschap aangehouden en naar de politiewacht Shaba vervoerd. Aldaar werd hij voor de hulp officier geleid. Op zijn last werd de verdachte ter ontnuchtering opgesloten.

Spotcheck controles:
Hier werden verschillende auto’s gecontroleerd en kleine hoeveelheden marihuana, zakjes cocaïne, enkele cocaïne steentjes, scharen, messen, marihuana malers werden aangetroffen en inbeslaggenomen.

Weekoverzicht: Week 2017-43 periode 23 oktober tot en met 29 oktober 2017
Totaal 160 controles verricht.
Afgelopen week waren er een aanhouding.
1 (een) ter zake openbare dronkenschap te De Olde Molen.

Advertisements
%d bloggers like this: