Advertisements

Brevettering op Kustwachtsteunpunt Hato

Brevettering op Kustwachtsteunpunt Hato

In een korte ceremonie op kustwachtsteunpunt Hato, zijn twee kwartiermeesters van de Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) gebrevetteerd als Sensor Operator en twee LTZ2OC’s van Defensie gebreveteerd als Tactical Coordinator op de Dash-8, het patrouillevliegtuig van KWCARIB. Allen hebben dit jaar de opleiding succesvol afgerond en zijn inmiddels op deze functies geplaats bij de Kustwacht.

Minister van Justitie, Quincy Girigorie spelde de wings op de twee Sensor Operators, terwijl de plaatsvervangend Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied, KTZ Jan Willem Boone, de wings speldde op de twee Defensiemedewerkers. Gedurende de ceremonie ontvingen ook twee medewerkers functioneringsgratificaties van het Hoofdsteunpunt Hato, LTZ1, Olav Burger.

Advertisements
%d bloggers like this: