Advertisements

Entrega di buki ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ – Boek overhandiging boek ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’

Entrega di buki ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’

Den Haag – Chesley Rach tabata di bishita na Kas di Kòrsou pa hasi entrega di su buki ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ na Minister Plenipotensiario Anthony Begina.
Chesley Rach ta nasé na Kòrsou pero ta biba 30 aña na Hulanda. Resientemente Rach a publiká ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’, kual ta konta e historia di yunan di tera ku a muda pa Hulanda pa un mihó futuro I asina ta laga nan pasado atras. A lo ménos esei nan a pensa. Bo no por ignorá bo pasado, bo tin ku siña biba kuné. Pero e proseso di bolbe bek bo rais ta doloroso i hasta peligroso, manera Ricardo Bonifacio ta eksperensiá.
‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ ta un historia tokante e nesesidat eksistensial pa laga atras un impreshon riba historia y e ilushon di un felisidat kompleto, e tragedia grandi di e eksistensia humano.

Potrèt: Curaçaohuis

Boek overhandiging boek ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’

Den Haag – De heer Chesley Rach is op bezoek geweest bij het Curaçaohuis en heeft zijn boek ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ aan de Minister overhandigd.
Chesley Rach woont al weer zo’n dertig jaar in Nederland, maar is geboren en getogen op Curaçao. Onlangs publiceerde hij een roman, zijn eerste: ‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’.
‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ is een broeierige roman over de tweedeling waar veel Antillianen mee te maken krijgen. Geboren en getogen op een van de eilanden, komen zij naar Nederland om zich verder te ontwikkelen en ontgroeien zo hun verleden. Denken ze. Maar je kan het verleden niet negeren, je moet er mee om leren gaan. Het kost Ricardo bijna zijn leven voordat hij ontdekt wie hij is.
‘De terugkeer van Ricardo Bonifacio’ is ongetwijfeld een goede aankoop. Wij wensen de heer Rach veel geluk met de publicatie van zijn eerste Roman.

Foto(‘s): Curaçaohuis

Advertisements
%d bloggers like this: