Advertisements

​Preparashonpa konferensia awedi OM / Voorbereidingen voor conferentie OM

Preparashonpa konferensia awedi OM

Voorbereidingen voor conferentie OM
Awe mèrdia i atardi ta tuma lugá e konferensia “Absolute Noodzaak; Samen optrekken tegen criminaliteit”. Un konferensia tokante e nesesidat di mas koperashon. Un konferensia organisá pa Ministerio Públiko (OM) ku partisipashon di vários dignatario den Reino Ulandes.
E konferensia ta konsistí di vários orador manera entre otro Minister di Hustisia, Quincy Girigorie, Minister di Asuntunan Ekonómiko, Steven Martina, Alkalde di Breda, Frank Depla i Prokuradó-general saliente Guus Schram. 

Parti di e konferensia ta tambe un diskushon di panelistanan manera Promé-minister Eugene Rhuggenaath, gezaghebber di Boneiru Edson Rijna, abogado Karel Frielink, Fiskal-Mayo di Sint Maarten Ton Maan, alkalde di Breda Frank Depla i hefe di Landsrecherche Curaçao Medgar Elisa. E diskushon di panelista ta tuma lugá bou di liderazgo di periodista John van den Heuvel.
Relashoná ku e diskushon di panelista a tuma lugá awe mainta un enkuentro di tur panelista.
Voorbereidingen voor conferentie OM
Vanmiddag vindt plaats de conferentie “Absolute Noodzaak; Samen optrekken tegen criminaliteit”. Het thema van vandaag is samen optrekken tegen criminaliteit. Het is de enige manier om een antwoord te geven op de criminaliteit. Het is absoluut noodzakelijk. De conferentie wordt georganiseerd door het Openbaar Ministerie met deelname door vele hoogwaardigheidsbekleders uit het Koninkrijk.
De conferentie kent vele sprekers waaronder de Minister van justitie Quincy Girigorie, de Minister van Economische Zaken, Steven Martina, burgemeester van Breda Frank Depla en Procureur-generaal Guus Schram.

Deel van de conferentie is  ook een paneldiscussie onder leiding van journaist John van den heuvel met sprekers als Minister-president Eugene Rhuggenaath, gezaghebber van Bonaire Edison Rijna, advocaat Karel Frielink, Hoofdofficier van Justitie van Sint maarten Ton Maan, burgemeester Frank Depla en de Hoofd van de Landsrecherche Curaçao Medgar Elisa.

In verband met de paneldiscussie heeft vanmorgen een bijeenkomst plaatsgevonden van alle panelleden.

Advertisements
%d bloggers like this: