Advertisements

Ministerio Publiko ta informa.

Info OM:

Korte Komun di Hustisia na Kòrsou a konsehá positivo den su desishon di 29 di ougùstùs 2017 pa loke ta trata ekstradishon di e hòmber E.A.M.-M. (1976, Venezuela). Hof ta konsehá Gobernador di Kòrsou pa pasa over pa ekstradishon komo ku Merka a kumpli ku tur eksigensia nesesario den un kaso di ekstradishon.
A detené M.-M. riba petishon di Department of State di Estádos Unídos i riba petishon di Attorney-General di Department of Justice di Estádos Unídos. M.-M. ta ser sospechá na Merka di importashon di kokaina I ku e ta forma parti di un organisashon kriminal ku ta kometé krímen.

——–

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie te Willemstad heeft het uitleveringsverzoek van de man E.A.M.-M. (1976, Venezuela) toelaatbaar verklaard. Het Hof adviseert de Gouverneur van Curaçao in haar uitspraak van 29 augustus 2017 over te gaan tot de uitlevering van de man aangezien de verenigde Staten volgens het Hof, voldaan heeft aan alle formele eisen van het uitleveringsverdrag. 

De aanhouding en de uitlevering van M.-M. is verzocht op 28 augustus 2015 door de Department of State van de Verenigde Staten op verzoek van de Attorney-General van de Verenigde Staten van Amerika. De man wordt in de Verenigde Staten verdacht van de import van cocaïne vanuit Curaçao naar de VS en deelname aan een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven.

Advertisements
%d bloggers like this: