Advertisements

DEN STASHI TA NÒMBER DI E PARKE NOBO DI FUNDASHON ANTRIOL AVANTI – ‘DEN STASHI’ IS DE NAAM VAN HET NIEUWE PARK VAN STICHTING ANTRIOL AVANTI

DEN STASHI TA NÒMBER DI E PARKE NOBO DI FUNDASHON ANTRIOL AVANTI

Kralendijk, Djabièrnè último tabatin apertura di parke Den Stashi.
Riba petishon di habitantenan di Den Stashi Fundashon Antriol Avanti a aserká Gobièrnu di Boneiru ku e petishon pa wak e posibilidat pa traha un parke Den Stashi. Den kuadro di e plannan pa ku maneho di bario i embolbimentu di hendenan di bario den loke ta pasa den nan bario, Gobièrnu di Boneiru a bai di akuerdo ku konstrukshon di e parke.
Riba e fecha 31 di òktober 2015 trabou di preparashon a kuminsá kaminda habitantenan mes limpia e tereno.

Sra. Seferina Cicilia, habitante di Den Stashi riba e fecha di 25 di Ougùstùs a yega edat di 100 aña i pa e okashon aki sra. Seferina den kompania di Fariela un habitante di 1 aña i diputado Sr. James Kroon a hasi apertura di e parke den presensia di invitadonan di e bario i otro.
“Ku orguyo den mi kurason mi ta yama danki na Fundashon Antriol Avanti pa e trabou ekselente ku nan a bin ta desplegá den e bario aki”, tabata palabranan di Diputado Sr. James Kroon.
Sr. James Kroon a ekspresá na nòmber di Gobièrnu di Boneiru pa esaki por ta un inspirashon pa otro barionan pa tambe tuma inisiativa pa traha den union pa tur nos barionan por bai dilanti. Kaminda ku tantu nos muchanan komo nos hende grandinan por tin un espasio safe pa rekreo i tambe ehersisio i/òf deporte.
Diputado Kroon na nòmber di gobièrnu di Boneiru a entregá sra. Seferina Cicilia un kariño.
Finalisando Diputado Kroon a felisitá Fundashon Antriol Avanti, i duna pabien na Sra. Seferina Cicilia ku su kumpleaño i duna pabien na tur habitante di bario Den Stashi.
Esaki ta pa bosnan, laga esaki ta un empuhe pa nos tur “Sea orguyoso di nos bario i kontribuí na su desaroyo”.

‘DEN STASHI’ IS DE NAAM VAN HET NIEUWE PARK VAN STICHTING ANTRIOL AVANTI

Kralendijk, Afgelopen vrijdag was de opening van het Den Stashi-park. Op verzoek van de inwoners van Den Stashi heeft Stichting Antriol Avanti het eilandsbestuur benaderd met de vraag om te kijken naar mogelijkheden om een park aan te leggen in Den Stashi. In het kader van de wijkbeleidsplannen en het betrekken van de bewoners bij wat er in hun wijk gebeurt, is het Bonairiaanse eilandsbestuur akkoord gegaan met de aanleg van een park. Op 31 oktober 2015 zijn de voorbereidingen begonnen waarbij de inwoners zelf het terrein hebben schoongemaakt.

Mw Seferina Cicilia, inwoner van Den Stashi die op 25 augustus 100 jaar is geworden, heeft vergezeld van de 1-jarige Fariela en gedeputeerde James Kroon de opening van het park verricht in het bijzijn van de wijkbewoners en andere genodigden.

‘Met trots in mijn hart wil ik de mensen van Stichting Antriol Avanti bedanken voor het uitstekend werk dat zij in deze wijk verzetten’, aldus gedeputeerde James Kroon. Gedeputeerde Kroon heeft namens het Bestuur van Bonaire de hoop uitgesproken dat dit een goede inspiratie mag zijn voor andere wijken om ook het initiatief te nemen om met vereende krachten te werken aan de vooruitgang van de wijken. Op die manier worden veilige plekken gecreërd waar onze kinderen, volwassenen en ouderen zich kunnen ontspannen en sporten. Namens het Bestuurscollege overhandigde gedeputeerde Kroon een aardigheidje aan mw Seferina Cicilia.

Tot slot heeft gedeputeerde Kroon de Stichting Antriol Avanti gefeliciteerd. Ook mw Seferina Cicilia en alle inwoners van Den Stashi werden gelukgewenst. James Kroon: ‘Dit is voor jullie, laat dit een aanmoediging zijn voor ons allen. Laten wij trots zijn op onze wijk en samen bijdragen aan haar ontwikkeling’.

Advertisements
%d bloggers like this: