Advertisements

​Tormenta Tropikal “Irma” a forma awe mainta riba parti oriental di Osean Atlantiko na un distansia di kasi 700 kilometer wèst di Islanan di Cabo Verde. 

Tormenta Tropikal “Irma” a forma awe mainta riba parti oriental di Osean Atlantiko na un distansia di kasi 700 kilometer wèst di Islanan di Cabo Verde. E sistema aki ta moviendo den direkshon wèst i por lo pronto ta solamente di importansia pa nabegashon. Ta antisipá ku e tormenta aki lo bai intensifiká próksimo dianan i e por bira un orkan djabièrnè. 
Por lesa mas riba “Irma” i tambe Tormenta Tropikal “Harvey” via di nos website na: http://www.meteo.cw/about_links.php?Lang=Eng&St=TNCC .

Tropische Storm “Irma” heeft zich vanochtend ontwikkeld boven de oostelijke Atlantische Oceaan op een afsgtand van bijna 700 kilometer ten westen van de Kaapverdische Eilanden. Dit systeem verplaatst zich in westelijke richting en voorlopig vormt het alleen voor de scheepvaart een bedreiging. Naar verwachting zal dit systeem gedurende de komende dagen krachtiger worden en tegen vrijdag orkaankracht bereiken.

Voor meer informatie over “Irma” en ook Tropische Storm “Harvey” kunt u onze website bezoeken via deze link: http://www.meteo.cw/about_links.php?Lang=Eng&St=TNCC .

Advertisements
%d bloggers like this: