Advertisements

I-Caribbean Online Academy gelanceerd

Met het nieuwe schooljaar voor de deur, vormt onderwijs een actueel thema. In een snel evoluerende wereld kan persoonlijke groei niet achterblijven. Dat geldt niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor deelnemers aan de arbeidsmarkt.
In de praktijk blijkt het niet gemakkelijk om een studie te combineren met werk, een gezin en een sociaal leven. Daarnaast is klassikaal onderwijs vaak duur, niet aan het eigen leerniveau aangepast en niet flexibel qua tijden en/of locatie.

Om de stap naar kwalitatief goed onderwijs kleiner en makkelijker te maken hebben LEMON Curacao en BLACK Curacao hun krachten gebundeld en de i-Caribbean Academy gelanceerd. Een online, CEDEO- erkend opleidingsplatform voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, met een aanbod in verschillende richtingen. Denk hierbij aan:
– cursussen op het gebied van management, voor de leidinggevende die zich verder
wil ontplooien of de teamplayer die wil opklimmen naar een leidinggevende functie;
– taalcursussen Papiaments en Spaans voor Nederlandstaligen en voor de
Engelstaligen een cursus Nederlands;
– een ruim aanbod aan HRM-, ICT- en financiële cursussen.
De i-Caribbean Academy is volledig online en daardoor ook toegankelijk voor de onderwijszoekenden op Aruba, Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten.

Advertisements
%d bloggers like this: