Advertisements

Boekaankondiging prof. Rogier & mr. Frielink

Boekaankondiging prof. Rogier & mr. Frielink
Prof. mr. L.J.J. Rogier & mr. K. Frielink, Adviezen over de tussentijdse ontbinding van de Staten van Aruba, Curaçao en Sint Maarten, Deventer 2017, Kluwer.

Deze bundel bevat adviezen die tussen 1989 en april 2017 zijn uitgebracht door wetenschappers, politieke adviseurs en de Raad van State over het recht van de regering tot ontbinding van de Staten in Aruba, Curaçao en Sint Maarten.
Elk hoofdstuk is voorzien van een inleiding en waar nodig van een korte samenvatting van de feiten. De bundel wordt afgesloten met een samenvattend overzicht van de adviezen aan de hand van de meest relevante onderwerpen en met een nawoord van prof. dr. Ernst Hirsch Ballin.

Advertisements
%d bloggers like this: