Advertisements

Persbericht definitieve surseance Insel Air met link naar website hof

Retraso di pago pa Insel Air

Den un disposishon Korte di Kòrsou ta duna Insel Air retraso pa pago. A keda palabrá ku e retraso ta balido te ku 31 di ougustus 2018. Promé ku e disposishon tabata tin un reunion entre e kompanianan ku Insel Air debe. Durante di e reunion aki e hunta di direktiva di Insel Air a presentá e perspektivanan pa futuro i sr. Van de Heuvel a trese su konseho dilanti. Durante di votashon a resultá ku niun di e kompanianan ku Insel Air debe kier a bai kontra di e petishon pa retraso di pago.

Bij beschikking van hedenmiddag heeft het gerecht te Curacao het eerder voorlopig aan Insel Air verleende uitstel van betaling definitief verleend. Bepaald is dat de surseance in beginsel loopt tot en met 31 augustus 2018. Voorafgaand aan de beschikking is een vergadering gehouden met de schuldeisers van Insel Air. Op die vergadering heeft het bestuur van Insel Air een presentatie gehouden waarin de toekomstverwachtingen zijn uiteengezet en heeft de bewindvoerder, mr. Van de Heuvel, zijn advies uitgebracht. Bij de stemming bleek dat geen van de aanwezige schuldeisers zich wilde verzetten tegen de gevraagde surseance, zodat deze kon worden verleend.

[pdf-embedder url=”https://kikoapasa.com/wp-content/uploads/Beschikking-25-augustus-2017-definitieve-surseance.pdf” title=”Beschikking 25 augustus 2017 (definitieve surseance)”]

Advertisements
%d bloggers like this: