Advertisements

PARKE WASHINGTON KU ATRAKSHON NOBO – UITKIJKTOREN NIEUWE ATTRACTIE WASHINGTONPARK

PARKE WASHINGTON KU ATRAKSHON NOBO

Kralendijk, Gezaghèber sr. Edison Rijna huntu ku e hóben Tarik Thielman djabièrnè último a kòrta sinta di e toren pa wak para den Parke Washington.
Sr. Paulo Bartol, mènedjer di Parke Washington na apertura di e parke a dirigí palabranan di elogio ku logro di e toren i a gradisí e kompania di salu Cargill ku a duna su aporte i e militarnan ku a konstruí e toren aki den dos dia.
‘Komo un Boneriano for di chikitu mi ta bishitá Parke Washington i e luna aki ya na kuater okashon mi a bishita e parke’, esaki ta palabranan ku gezaghèber sr. Edison Rijna a trese dilanti na esnan presente. ‘Boneiru ta un isla ku ta dependé di turismo i ku konstrukshon di e toren aki den parke esaki lo tin su benefisionan pa nos bishitantenan.’ Finalmente gezaghèber a felisitá Stinapa, Cargill i spesialmente e sòldánan ku a hasi un tremendo trabou di konstruí un bunita toren pa wak nos flamingonan i otro paranan den Parke Washington.

UITKIJKTOREN NIEUWE ATTRACTIE WASHINGTONPARK

Kralendijk, Vrijdagmiddag heeft gezaghebber Edison Rijna samen met de kleine Tarik Thielman het lint doorgeknipt van de uitkijktoren in het Washingtonpark. De manager van het Washingtonpark, Paolo Bartol, heeft ter gelegenheid van deze officiële opening lovende woorden gesproken i.v.m. deze nieuwe aanwinst en hij heeft de Cargill bedankt voor haar bijdrage en natuurlijk ook de militairen die de uitkijktoren in december 2016 hebben gebouwd. ‘Als Bonairiaan bezoek ik van kleins af aan het Washingtonpark en deze maand alleen al ben ik er vier keer geweest’, zo vertelde gezaghebber Rijna aan de aanwezigen. ‘Bonaire is een eiland dat afhankelijk is van het toerisme en de bouw van deze toren is zeker van belang als trekpleister voor onze bezoekers.’ Tot slot feliciteerde de gezaghebber de Stinapa, de Cargill en in het bijzonder de soldaten die een geweldig werk hebben verzet met het bouwen van een prachtige toren om naar onze flamingo’s en de vele andere vogels te kijken die te vinden zijn in het Washingtonpark.

Advertisements
%d bloggers like this: