Advertisements

Notisianan di polis di djabièrnè 25 di ougùstùs te ku djaluna 28 di ougùstùs 2017/Politieberichten vrijdag 25 augustus tot en met maandag 28 augustus 2017

Notisianan di polis di djabièrnè 25 di ougùstùs te ku djaluna 28 di ougùstùs 2017
Na Kaya Pueblo a bin topa ku dos outo bieu riba tereno públiko. Ta trata di un Mitsubishi kolo kòrá i un Toyota Tercel kolo shinishi. Polis ta pidi doño (nan) di e outonan pa kita esaki nan denter di dos siman. Si esaki no sosodé, polis lo kita e outonan.

Riba djasabra 26 di ougùstùs a drenta keho di ladronisia di kabritu for di den un kunuku situá na Tras di Montaña. E ladronisia a tuma lugá entre djabièrnè 25 di ougùstùs, pa mas o ménos 7.15 or di anochi i djasabra 26 di ougùstùs pa mas o ménos 7.30 or di atardi. Ta investigando e kaso.

Riba djadumingu 27 di ougùstùs a detené un hòmber di inisialnan Y.E.S.M. na Kaya Seminole dor ku e no a sigui órden di un agente uniformá.

Politieberichten vrijdag 25 augustus tot en met maandag 28 augustus 2017
Op de Kaya Pueblo zijn op vrijdag 25 augustus twee autowrakken op openbaar terrein aangetroffen. Het gaat om een rode Mitsubishi en een grijze Toyota Tercel. De politie vraagt de eigenaren van deze auto’s om deze binnen twee weken te verwijderen. Indien dit niet gebeurt zullen ze door de politie verwijderd worden.

Op zaterdag 26 augustus werd aangifte gedaan van diefstal van geiten vanuit een knoek aan de Kaminda Tras Montaña. De diefstal heeft tussen vrijdag 25 augustus omstreeks 19.15 en zaterdag 26 augustus omstreeks 7.30 uur plaatsgevonden . De zaak wordt onderzocht.

Op zondag 27 augustus werd een man met initialen Y.E.S.M. aangehouden aan de Kaya Seminole voor het niet opvolgen van een bevel van een opsporingsambtenaar.

Advertisements
%d bloggers like this: