Advertisements

Politieberichten van woensdag 23 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2017 / Notisianan di polis di djárason 23 di ougùstùs te ku djabièrnè 25 di ougùstùs 2017

Politieberichten van woensdag 23 augustus tot en met vrijdag 25 augustus 2017 / Notisianan di polis di djárason 23 di ougùstùs te ku djabièrnè 25 di ougùstùs 2017
Bonaire – Op woensdag 23 augustus vond omstreeks 12.30 uur een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats. De scooter reed achter de auto toen de chauffeur de controle over het stuur verloor en onder de auto voor hem terechtkwam. De auto reed door en reed over het linker bovenbeen van het slachtoffer. Het slachtoffer liep schaafwonden op aan beide armen en benen en zijn linkerbeen was vermoedelijk gebroken. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.
Op woensdag 23 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf aan de Kaya Industria. Hier zijn onder andere diverse gereedschappen en een printer weggenomen.
Op donderdag 24 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Petronilia. Er werden onder andere een horloge, een armband en een ketting, allemaal ‘stainless steel’, weggenomen. Waarschijnlijk is de keukenraam geforceerd tussen 8.00 uur en 15.30 uur.
Op vrijdag 25 augustus werd aangifte van vernieling gedaan. Een raam aan de achterzijde van een woning aan de Kaya Ucayali en de achterruit van een auto die daar geparkeerd stond werden vernield. Waarschijnlijk is dit met blokken gedaan die in de tuin werden gevonden.
De zaken worden onderzocht.
#############################################
Boneiru – Riba djárason 23 di ougùstùs, un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya J.N.E. Craane. E skuter tabata koriendo tras di un outo ora ku shofùr di e skuter a pèrdè kontrol i a bai kai bou di e outo. E outo a sigui kore i a pasa riba e pia robes di e víktima. E víktima a sufri di vários raspu na ámbos mannan i pianan i probablemente su pia robes a kibra. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.
Riba djárason 23 di ougùstùs a drenta keho di kiebro den un negoshi situá na Kaya Industria. For di aki a bai ku entre otro vários hèrmènt i un prenter.
Riba djaweps 24 di ougùstùs a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Petronilia. A bai ku entre otro un oloshi, un armbant i un kadena, tur di ‘stainless steel’. Probablemente a forsa e bentana di kushina entre 8 or di mainta i 3.30 or di atardi.
Riba djabièrnè 25 di ougùstùs a drenta keho di destrukshon. A distruí un bentana patras di un kas situá na Kaya Ucayali I e bentana di patras di un outo ku tabata stashoná einan. Probablemente a hasi esaki ku algun bloke ku a haña den e kura.
E kasonan ta bou di investigashon.

Advertisements
%d bloggers like this: