Advertisements

U17 Nationale Vrouwenvoetbal selectie in Trinidad & Tobago

U17 Nationale Vrouwenvoetbal selectie in Trinidad & Tobago

Foto: U17 Curacao damesselectie samen met Coach Gesilene Roojer, coach Reynor Mercera en equipement manager Christine Davelaar.

Port of Spain- Gisteren is het Curaçaose U17 (vrouwen onder 17) vrouwenvoetbalteam vertrokken naar Trinidad & Tobago om deel te nemen in de ‘CONCACAF Caribbean Women’s U17 Qualifier’. Het team, onder leiding van bondscoach Gesilene Roojer, zal hun eerste wedstrijd spelen op woensdag 23 augustus tegen Grenada, gevolgd door een wedstrijd op vrijdag 25 augustus tegen gastland Trinidad & Tobago en eindigt zondag tegen de US Virgen Islands. Deze wedstrijden zullen de start zijn van de kwalificatie ronde voor de 2018 FIFA U17 Wereldkampioenschap in Uruguay.

De Curaçaose Voetbalbond (FFK) stuurt voor de tweede keer dit jaar een damesteam naar een CONCACF kwalificatie wedstrijd. In juli werd Curaçao in gastland Bermuda vertegenwoordigd door de U20 selectie. De U20 dames ondervonden toen een zware nederlaag tegen Jamaica (10-0) en Bermuda (5-1). Een groot deel van de U20 dames die zullen weer deelnemen als U17 selectie, en hiermee streeft Curaçao dat er meer ervaren en sterke spelers uit zullen komen en daardoor ook een sterkere selectie zullen zijn.

Advertisements
%d bloggers like this: