Advertisements

Kámara di Komersio i Holland House Colombia ku mishon pa Colombia na sèptèmber 2017

Kámara di Komersio i Holland House Colombia ku mishon pa Colombia na sèptèmber 2017

Willemstad – Kámara di Komersio resientemente a tene un konferensha eksitoso tokante oportunidatnan pa hasimentu di negoshi den eksterior –eksportashon. Durante di esaki tantu sr. Jan Willem van Bokhoven, Direktor Ehekutivo di Holland House Colombia komo tres empresa lokal ku ya kaba ta eksportá servisio pa Colombia a duna un presentashon tokante e merkado Colombiano i e posibilidatnan komersial na Colombia.

Durante di su bishita na Kòrsou sr. Van Bokhoven a tene presentashon pa mas ku 50 kompania, pero tambe a bishita diferente kompanianan lokal, miembro di Holland House Colombia. Ademas di e bishitanan Sr. Van Bokhoven a reuní tambe individualmente ku diferente kompanianan lokal ku a mustra interes den e merkado di Colombia durante e siman ku e tabata na Kòrsou .

Durante e presentashonnan, Kámara di Komèrsio huntu ku Holland House Colombia a lansa e mishon komersial di Kòrsou pa Colombia ku lo tuma lugá entre 25- 28 di sèptèmber 2017 den e siudatnan di Bogota i Medellin. E mishon aki ta fungi komo vehíkulo pa “match” kompanianan lokal ku kompanianan Colombiano ku tin un interes pa topa otro ku mira riba interkambio komersial. Bo agènda durante di e mishon lo ta pues predeterminá dor di kontakto ku sea abo of empresa Colombiano ke tin ku otro.

Ademas di e reunionnan individual B2B, lo tin tambe enkuentronan sosial ku otro empresarionan di Colombia na residensha di e Embahador di Reino Hulandes na Bogota i tambe oportunidatnan pa personalmente konosé miembronan di Holland House Colombia.

Futuro di nos kresementu ekonómiko ta sinta den eksportashon. Si bo ta sinti ku bo produkto of servisio tin posibilidat den merkadonan internashonal esaki ta un oportunidat úniko pa bo hasi e research nesesario. Colombia ta un merkado kresiente ku ta konta ku 45 mion habitante.

Si abo komo empresario kier mas informashon òf bo kier inskribí bo mes pa e mishon ku lo tuma lugá na sèptèmber 2017, por hasi esaki direktamente riba e website http://missioncuracaocolombia.com/ of tuma kontakto ku nos via businessinfo@curacao-chamber.cw òf 461-3918.
Tene kuenta ku e delaster fecha pa inskribí lo ta 25 di ougùstùs 2017.

=======================

Kamer van Koophandel en Holland House Colombia met handelsmissie naar Colombia in september 2017

Willemstad – De Kamer van Koophandel & Nijverheid Curacao heeft recentelijk een zeer succesvolle zakenconferentie georganiseerd over het internationaal zakendoen – met focus op Export. Tijdens deze conferentie hebben zowel dhr. Jan Willem van Bokhoven als drie Curaçaose ondernemers een presentatie gegeven over de Colombiaanse markt, de ervaringen en zakelijke kansen daarin.

Gedurende het bezoek van Dhr. Van Bokhoven, gaf hij een presentatie voor meer dan 50 bedrijven en heeft hij ook verschillende Curaçaose bedrijven die lid zijn van Holland House Colombia bezocht.
Dhr. Van Bokhoven had ook individuele vergaderingen met verschillende lokale bedrijven geïnteresseerd in de Colombiaanse markt om hun individuele interesses te adresseren.

Tijdens de presentatie van de Kamer en Dhr. Van Bokhoven werd de handelsmissie van Curaçao naar Colombia officieel aangekondigd. Deze missie georganiseerd door de Kamer in samenwerking met het Holland House Colombia zal plaatsvinden tussen 25en 28 september 2017 met focus op de steden Bogota en Medellin.

Deze missie dient als vehikel om een “match” te maken tussen lokale bedrijven actief op Curacao en Colombiaanse bedrijven die interesse hebben om elkaar te ontmoeten, met focus op commerciële uitwisseling. Uw agenda zal dus voorgeprogrammeerd zijn, gebaseerd op contact die u, of het Colombiaans bedrijf wenst te hebben.

Naast deze B2B vergaderingen, zal er ook additioneel netwerkmogelijkheden zijn met Colombiaanse ondernemers bij de residentie van de Ambassadeur van het Koninkrijk te Bogota. Ook zal er een mogelijkheid zijn om te netwerken met de leden van Holland House Colombia te Bogota gedurende een speciaal evenement.

De toekomst van onze economische groei zit in de export. Bent u een ondernemer die voelt dat uw product of dienst potentieel heeft voor de internationale markt, dan is dit een unieke kans om de benodigde onderzoek e doen. Colombia is een groeiende markt meteen populatie van meer dan 45 miljoen mensen.

Voor meer informatie, of om in te schrijven voor de handelsmissie naar Colombia in september 2017 kunt u zich hier http://missioncuracaocolombia.com/ aanmelden of contact opnemen met de Kamer van Koophandel via; businessinfo@curacao-chamber.cw òf 461-3918.
Inschrijvingen kunnen plaatsvinden tot en met 25 augustus 2017.

Advertisements
%d bloggers like this: