Advertisements

Vários kastigu den Korte pa fayonan den tráfiko

Info OM:

Vários kastigu den Korte pa fayonan den tráfiko

E siman aki a trata vários kaso den tráfiko den Korte i na unda Fiskal di ministerio Públiko (OM) Kòrsou a hasi atrobe demanda di kastigu di prisòn kondishonal (voorwaardelijke hechtenis) pa sospechosonan ku a kore na vários okashon sin reibeweis i sin seguro di outo. Ta trata pues di residivista.

Esnan ku na yüni di e aña aki a risibí kastigunan kondishonal di prisòn no a ser enkontrá ainda pa polis I no a drenta den kontakto ainda ku Hustisia. Sinembargo ta maneho di OM ku nan por ferwagt ku Deurwaarder ta yega na nan porta I ta risibí un karta den kual ta anunsiá na nan ku un próksimo okashon den Korte nan por ferwagt un demanda mas haltu komo residivista.

Dia 16 di ougùstùs 2017 e sospechoso R.E. a risibí un kastigu kondishonal di prisòn di 6 siman ku proeftijd di 2 aña pa kore sin reibeweis I sin un seguro bálido. Dado kaso ku e bolbe faya, e lo tin ku sinta e kastigu den prisòn mesora den sel ku ya kaba ta reservá pa e kasonan aki.

Tambe personanan a keda sentensiá ku no a presentá den Korte, nan ta “bij verstek veroordeeld”. Nan ta E.A. (bibá den Kaya Kalki) ku a risibí 2 siman prisòn kondishonal pa kore outo sin seguro bálido. A.C. (bibá den Batavierenwijk) ku a risibí 4 siman kastigu di prisòn kondishonal pa kore outo sin reibeweis. G.A.A.C. (bibá den Noord Zapateer) a risibí 2 siman prisòn kondishonal pa kore outo sin seguro bálido. S.S. (bibá riba Ronde Klipweg) a risibí 2 siman prisòn kondishonal pa kore 2 biaha den outo si reibeweis bálido. D.S. (bibá den Seru Grandi) a risibí 23 siman prisòn kondishonal pa kore outo sin seguro bálido.

Un residivista a skapa kastigu dor di paga su but nèt na ora na ofisina di OM Paga Bo but na Waaigat Tur residivista ku nan nòmber ta konosí serka KPC ta bai haña extra atenshon den tráfiko.
———–
Voorwaardelijke hechtenis voor diverse automobilisten

Op de verkeerszitting van 16 augustus 2017 heeft het Openbaar Ministerie wederom voorwaardelijke hechtenis gevorderd voor verdachten die telkens rijden zonder rijbewijs of zonder verzekering (recidivisten).

De eerste opgelegde voorwaardelijke straffen uit juni dit jaar tonen aan dat die verdachten nog niet opnieuw met de politie in aanraking zijn gekomen. De recidivisten worden ook opgezocht door de deurwaarder en krijgen een aparte brief uitgereikt en hen wordt aangekondigd dat zij op de eerst volgende zitting een hogere strafeis kunnen verwachten.

Op 16 augustus 2017 kreeg de aanwezige verdachte R.E. voor verschillende strafbare feiten, waaronder rijden zonder rijbewijs en een geldige verzekering in totaal 6 weken voorwaardelijke hechtenis opgelegd met een proeftijd van 2 jaren. Mocht hij opnieuw in de fout gaan, dan zal hij deze alsnog moeten gaan uitzitten in celruimte die daarvoor zal worden gereserveerd.

Bij verstek werden ook veroordeeld en ook deze verdachten/recidivisten wisten van deze zitting:

E.A. (woonachtig Kaya Kalki) voor rijden zonder verzekering 2 weken hechtenis voorwaardelijk

A.C (woonachtig Batavierenwijk) voor rijden zonder rijbewijs 4 weken hechtenis voorwaardelijk

G.A.A.C. (woonachtig Noord Zapateer) voor rijden zonder verzekering 2 weken hechtenis voorwaardelijk

S.S. (woonachtig Ronde Klip Weg) voor 2 keer rijden zonder rijbewijs, twee keer 2 weken hechtenis voorwaardelijk

D.S. (woonachtig Seru Grandi) voor rijden zonder verzekering 2 weken hechtenis voorwaardelijk

Een recidivist ontsprong de dans door nog snel zijn boete te betalen bij het OM-kantoor op Waaigat. Alle recidivisten zijn bij naam bekend bij het KPC en zullen extra in de gaten worden gehouden.

Advertisements
%d bloggers like this: