Advertisements

​18 augustus 2017 – Doorzoeking / listramentu di kas

18 augustus 2017 – Doorzoeking / listramentu di kas
Bonaire – Gisteren morgen, op vrijdag 18 augustus, heeft in een woning in de Kaya Victoria, in de wijk Antriol, en op twee kunuku’s op Bonaire huiszoekingen plaatsgevonden. Hierbij zijn de mannen met initialen A.L.R.F., J.A.K., D.C.M. en S.G.M. aangehouden.

In de woning is vermoedelijk een relatief kleine hoeveelheid cocaine (ongeveer 200 gram) aangetroffen en in beslag genomen. Ook diverse goederen waarvan onderzocht wordt of deze van diefstal afkomstig zijn.

In de kunuku waarvan bekend was dat hoofdverdachte daar kwam is een auto aangetroffen. In de auto van S.G.M. zijn een hoeveelheid vermoedelijke gestolen voorwerpen aangetroffen zoals laptops en telefoontoestellen.

Op de tweede kunuku is een auto aangetroffen. In de auto lag  $ 5.872  en 7 laptops welke in het kader van het onderzoek in beslag is genomen. 

In deze zaak zijn inmiddels de mannen A.L.R.F. En J.A.K. heengezonden. Het onderzoek in deze zaak 
Boneiru – Ayera, djabièrnè 18 di oùgùstus, den oranan di mainta, entradanan hudisial a tuma lugá den un kas situá na Kaya Victoria, den e bario di Antriol i na dos kunuku na Boneiru. Akinan a detené e hòmbernan di inisialnan A.L.R.F., J.A.K., D.C.M i S.G.M. Probablemente a topa i a konfiská un kantidat relativamente chiki di kokaina (mas o ménos 200 gram). A konfiská tambe vários artíkulo di kua ta investigando si nan ta prosedente di ladronisia. Den e kunuku kaminda tabata konosi ku e sospechoso prinsipal sa bai, a topa ku un outo. Den e outo di S.G.M. a topa un kantidat di artíkulonan manera lèptòp i telefonnan selular ku probablemente ta prosedente di ladronisia. Den e di dos kunuku tambe a topa un outo. Den e outo tabatin $ 5.872 i 7 lèptòp ku a keda konfiska den kuadro di e investigashon. Den e kaso aki mièntrastantu a laga e hòmbernan di inisialnan A.L.R.F. i J.A.K bai. Ta siguí ku investigashonnan den e kaso aki.

Advertisements
%d bloggers like this: