Advertisements

Grote Zaal in ‘Stadhuis’ gereed voor gebruik

Grote Zaal in ‘Stadhuis’ gereed voor gebruik

Willemstad – Maandag 21 augustus 2017 wordt de Grote Zaal in het Gerechtsgebouw op Curaçao weer in gebruik genomen. De afgelopen weken was de Grote Zaal, die vooral voor strafzaken wordt gebruikt, gesloten voor publiek in verband met verbouwingen.

De zaal was toe aan een opknapbeurt. Zo zijn er nieuwe tapijten gelegd en hebben de muren en het plafond een nieuwe verflaag gekregen. De houten wanden en tafels hebben ook een nieuwe vernislaag gekregen. Verder zijn led lampen geplaatst langs de muren om te besparen op de elektriciteitskosten.

Het hele gebouw is echter ook toe aan verbouwing. De laatste grote verbouwing aan het Gerechtsgebouw, ook wel bekend als het ‘Stadhuis’ of ’21 Trapi’, was 30 jaar geleden. Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie is een groeiende organisatie en daar moet ook het gebouw op toegerust worden.

Advertisements
%d bloggers like this: