Advertisements

Grote belangstelling voor PhD-programma UoC – Great interest in UoC PhD Program

Willemstad, 18 augustus 2017

Grote belangstelling voor PhD-programma UoC
Professionals uit Curaçao en van de andere eilanden tonen veel interesse in het PhD- programma dat de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) lanceert. Hierdoor heeft de UoC besloten om een derde informatiesessie te organiseren op 25 augustus van 9.00 tot 10.30 uur. De eerste sessie op 15 augustus leverde een volle zaal op (zie foto) en ook voor de tweede sessie op donderdag 24 augustus van 17.00 tot 18.30 uur hebben zich al veel mensen aangemeld.
Het PhD-programma van de UoC dat nu start is gericht op de sociale, economische en technische wetenschappen en op het gebied van onderwijskunde. Dit is het resultaat van samenwerking met universiteiten in de regio: de University of the West Indies, de University of Florida en de University of Central Florida. Het PhD- programma is een blended learning programma, waardoor met de inzet van ICT een leerervaring geboden wordt die modern is en de nodige flexibiliteit biedt. Het eerste jaar van het programma wordt ook aangeboden als een verdiepings- of opfriscursus voor mensen die alleen daaraan behoefte hebben, en voor diegenen die nog twijfelen over een volledig PhD traject. Het programma start in september 2017 indien er in de periode tussen 28 augustus en 6 september 2017 minimaal 25 studenten zich hebben ingeschreven.
Tijdens informatiebijeenkomsten over het PhD Programma wordt meer informatie verstrekt over het programma, de opzet, de voordelen, de regionale partners en de procedures. Voor aanmelding bezoek onze Facebook pagina (www.facebook.com/gradschooluoc) of stuur ons een mail naar gradschool@uoc.cw.

==============

Willemstad, 18 August 2017

Great interest in UoC PhD Program
Curaçaoan and other Dutch Caribbean professionals of all backgrounds are showing a keen interest in the PhD program that the University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) is launching. Because of this, UoC has decided to organize a third information session on 25 August from 9.00-10.30 hours. The first session on 15 August had a full house and for the second session on Thursday 24 August 2017, 17.00-18.30 hours, also a lot of people have already registered.
The UoC will start with a PhD Program in Social, Economics, Education and Technological Sciences. This PhD Program is the result of collaboration with universities in the region: the University of the West Indies, the University of Florida and the University of Central Florida. Together with these partners, the PhD School will offer a blended learning program, facilitating an innovative learning experience with optimal flexibility. The foundation year of this program is also offered as a refreshment or advancement opportunity for local professionals, and for those who are still in doubt about pursuing a PhD degree. The program starts in September 2017 when during the enrollment period 28 August – 6 September, a minimum of 25 students have registered.
Information sessions about the PhD Program will give you an opportunity to obtain more in-depth information about the program, the benefits, the regional partners and the procedures. To register please check our Facebook page (www.facebook.com/gradschooluoc) or send us a mail at gradschool@uoc.cw.

Advertisements
%d bloggers like this: