Advertisements

Gabinete di Gobernador un komunikado ku pòrtrèt relashoná ku bishita di Gobernador su Ekselensia Lucille George-Wout , na bibloteka nashonal.

WILLEMSTAD –
Op woensdag 16 augustus heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, een bezoek gebracht aan de Biblioteka Nashonal Korsou. De bibliotheek bestaat dit jaar 95 jaar. De directeur van de bibliotheek, mevrouw Gerda Willems, heeft de gouverneur een rondleiding gegeven.
Naast het lenen van boeken zijn er ook diverse andere activiteiten te doen in de bibliotheek. Zo is er onder andere een tentoonstelling over sport, de taal Papiamentu, de geschiedenis van Curaçao en over het parlement van Curaçao. Verder is er een multimediaruimte waar computerlessen gegeven worden aan jongeren maar ook aan ouderen. De gouverneur heeft kennis gemaakt met de verschillende medewerkers en kennis genomen van de vele projecten waar de bibliotheek zich mee bezig houdt. Aan het eind van de rondleiding heeft de gouverneur een mok van het 95-jarig bestaan overhandigd gekregen.
Op de foto van links naar rechts:
Mevr. Nitzah Jacobus, Hare Excellentie Lucille George-Wout, mevr. Jeanick Martis, dhr. Arthur Tholel, mevr. Gerda Willems, Sherline Lucas

Advertisements
%d bloggers like this: